2777
2789
عنوان

سرم هوو آورد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 57 پست

میگ هرچی گفتیم تویه دختر ۳ساله داری

زنت سر ب زیره سالمه یکم حالا ساده اس خوشگله گفت نه

بعد ی مدت فهمیدیم بایه زن مطلقه توروستا ب اسم رعنا ریخته روهم

رعناهرروز میگفت زنتو طلاق بده من بیام بچتم نگه میدارم

واون میومد دعوا ک برو از خونه ام بیرون

میگ فاطمه گریه میکرد

میگ‌چندین بار خودم رفتم گفتم خواهش میکنم سعید زندگیتو داغون نکن

قبول نکرد

ب فاطمه گفتیم  از خونت خارج نشو بزار اروم میشه

میگ اون زمان طلاق تابو بود

کسی جرئت نداشت طلاق بگیره

کتک میخوردیم اما بالباس سفید رفته بودیم باید بالباس سفید برمیگشتیم

میگ توروستا حتی دخترا قهر هم نمی رفتن اصلا اینا معنی نداشت

مثلا رعناه روهم شوهرش طلاق داده بود نه ک خودش میخواسته

خلاصع میگ فاطمه ک خونه بود ی روز سعید ورعنا دست تو دست هم وارد خونه شدن

میگ فاطمه رو دار قالی بود

اروم اومد پایین وچادرشو برداشت وبدون بچه رفت خونه پدرش

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رعنا

عاطفه

فاطمه

؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

رعنا فاطمه سارا چ قاطی شد

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
رعنا همون عاطفه اس اسم مستعارو قاطی کردمفاطمه زن اولرعنا زن دومسارا زن سوم

بگو شلخته درو کنه واسه بقیه هم بمونه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

خالم میگ ی مدت گذشت تااینکه من چون فامیل بودیم و همسایه و ماها اون زمون برا هم دیگ قالی میبافتیم مجبور شدم بجای فاطمه با رعناه کارکنم

مثلا ی هفته یا یکماه برا یکی میبافتن چن نفر بعد ک قالی اون تموم میشد میرفتن برای نفر بعدی

میگ مارو عروسی دعوت کردن

وقرار شوهرامون شد ک منو رعناه بریم

میگ رفتیم فاطمه هم اومده بود.میگ این رعنا فقط نگاش کرد وبلند خندید

میگ تاعمر دارم غم صورته فاطمه یادم نمیره

میگ این رعناه چ کتکایی ک ب دختر ۳/۴ساله ی فاطمه نزدو....

رعنا همون عاطفه اس اسم مستعارو قاطی کردمفاطمه زن اولرعنا زن دومسارا زن سوم

ماشاءالله به سعید اقا میترسم کامنت بزارم  بیاد خواستگاری😐اقااااااااا من متاهلم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

گفت نمیدونم کارما بود چی بود ک سعید بعد طلاق فاطمه وگرفتن رعنا مدت زیادی سر ب راه شده بود.اما تهش سر اونم هوو اورد وروزایی ک رعناه برای فاطمه ساخته بود رو سارا سرش دراورد

اما سارا خیلی مظلومه هیچ وقت دعوا راه ننداخته.ب حقش قانعه و...

یه دقیقه تمرکز کن اسامی جابه جا نگو ببینیم کی رو کی سوار شده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»