2777
2789
عنوان

سرم هوو آورد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 57 پست

سم یعنی خاله ام +هووش 

شوهرخاله ام یه آدم هرزه ،بی بندوبار وبیکار ،هرروز بایکی بود

گاهی دست یه زن میگرفت یه ماه ناپدید میشد برمیگشت قبل زن دوم!

سال85زن دوم گرفت ،زنه کاری وخاله ام مثل خودش کرد 

مامانم ودایی باهاش قطع ارتباط کردن،گفتن طلاق بگیر معلوم نیست این عنترچی داره موند بااینکه الان همه بچه ها ازدواج کردن وکلی نوه داره 

خلاصه الان خونه وماشین برای خاله وشوهرش این خانم خریده ،خونه برای خودش ،کمک به دخترخاله وپسرخاله  وبچه ها برای عروسی وجهاز وخونه خریدن و....

وجالب اینجاست بعد مقاومت زیاد بالاخره ،ماجراعادی شد ،الان انگاریه روح دردو یدن هستن باهم همه جامیرن حتی اقوام خاله ام وخونه مادرم وحتی دایی ام!

وااون طرف آقا ،گویا با هفتاد سال سن ،دوست دخترمتاهل گرفته!بادوتازن!متنفرازش !

ولی ژنش خوبه بایدببرن ازمایشگاه بدونن چطوری ساپورت میکنه بااین سن سه تازنو،وبرای درمان مردان سرمزاج استفاده کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان فاطمه در چ حالهخبر داری ازشدخترش کجاس

اره اون خیییییلی خوشگله ولی ساده اس

ی دختر از سعید داشت

یکی دیگ گرفتش ی دخترم ازاون داشت اونم طلاقش داد

تا زن یه مرد بیوه شد

سومین شوهرش عالیه

دوتا دختراشم خوشبختن.بامادرشون وباهمدیگه رفت وامد دارن

وبالاخره فاطمه ب ارامش رسیده

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
سم یعنی خاله ام +هووش شوهرخاله ام یه آدم هرزه ،بی بندوبار وبیکار ،هرروز بایکی بودگاهی دست یه زن میگر ...

شنیدم با هوو خیلی دوستند

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
یه مدت دیگه پیری و مریضی داره هیچکدوم از زنا جمعش نمیکنن .شوهر عمه من سرش هوو آورد آخر عمر سالمندان ...

ایناهمش سرش دعواس بعد یه چجوری بگم شخصیت کاریزماتیک داره

ب بابام گفته زن اولم خنگ بود ازاول گفتم نمیخوامش خودش بچه دار شد

من ازاول گفتم طلاق

زن دومم بشدت بداخلاق بود 

ولی زن سومم درسته زشتع ولی بی نهایت خوش اخلاقه همون سارا

عاشششق منه

حدود ۱۸ ساله ازدواج کردیم همش نازمو میکشه انگار من تازه دامادم.تاحالا باهم دعوا نکردیم

جز چشم بهم چیزی نمیگ

هیچوقت دعوا درست نکرده

حتی با خانوادش یبار دعوا کردم طرف منو گرفت

میگ بیشتراز همه سارا رو دوس دارم

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
متوجه نشدم عزیزم

یعنی دوتا هوو، عین رفیق اند، با هم خیلی خوبند و از بچه های هم نگهداری می کنند

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!