2777
2789
عنوان

امشب انقد ناراحتم بیاید

306 بازدید | 24 پست

شوهرم عقدیم باهم  شوهرم چهارشنبه بهم زنگ زد ج ندادم خودمم بهش زنگ زدم  ج نداد بعد گذشت شد پنجشنبه  خودش باز بهم زنگ نزد دم ظهر خودم بهش زنگ زدم باز رد گفت مهمون داریم  ک ساعت چهار زنک زد من خونه نبودم اومدم خونه بهش زنگ زدم  بازم مشغول زد و حتی اون شب هیچ پیامی بهم نداد ن راجب ولنتاین ن کلا بگه مهمون داریم فقط مشغول کرد  ک خودم پیام دادم بهش گف مراسم بودیم تازه منم دعوا کرد  بعد ک امروز جمعه بود ن زنگ زد ن پیام داد ن حتی جواب پیام خودمو داد اصن  انگار من مقصرم با اینک من کاری نکردم الان پیامارو می‌زارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خودش شده من زنک زدم ج نداده باز هم خودش زنگ نزده اما کلا بی محلم کرد

ولی الان که عقدید بهش راجب این رفتار یه تذکر بده 

بعدا توی خونه خودتون هم مبخواد همینجوری برخورد کنه که سر هر چیز کوچیکی قهر کنه 

اینجوری زندگی برای جفتتون سخت میشه 

ولی الان که عقدید بهش راجب این رفتار یه تذکر بده بعدا توی خونه خودتون هم مبخواد همینجوری برخورد کنه ...

ن قهر نکرده منو دوسنداری منو بی اهمیت کرده مهموناشون ک همون خواهر برادرم از من واجب ترن