2777
2789
عنوان

میخوام برای اولین برم باش بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 46 پست

بهش بگو من تا ب حال با پسری دوست نبودم و دوست هم ندارم وارد رابطه بی هدف بشم برای بیرون رفتن با شما هم خانوادم باید در جریان باشن ک بدون اجازه اونا نباشه اگه مقاومت کرد ک بی خیالش شو اگه گف اوکی ب خانوادت خبر بده اونم قصدش ازدواجه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو من تا ب حال با پسری دوست نبودم و دوست هم ندارم وارد رابطه بی هدف بشم برای بیرون رفتن با شما ...

میدونه من بدون اجازه مامانم اب هم نمیخورم یکم ضایس بگم خانوادم نمیدونن الان باهات اومدم بیرون

خدای من همیشه یار و یاورم باش
بچه ها حضوری بهتره بگم یا مجازی؟

حضوری  برو.هم ببینش هم قشنگ رو در رو و محکم و قوی و موادبانه و خوجل موجل بهش بگو.نترس نمیخوردت.قشنگ معیارهاتو بگو و بگو که مادرمو در حریان گذاشتم و اومدم پیشت.

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...
حضوری  برو.هم ببینش هم قشنگ رو در رو و محکم و قوی و موادبانه و خوجل موجل بهش بگو.نترس نمیخوردت. ...

شما که خودتون پسر هستین به نظرتون شخصیت یه دختر نمیاد پایین که خودش حرف از ازدواج و هدف بزنه؟

میدونه من بدون اجازه مامانم اب هم نمیخورم یکم ضایس بگم خانوادم نمیدونن الان باهات اومدم بیرون

خب اگه مادرتون در جریان هستن ک چ بهتر...رفتین بیرون بهش بگو ادمی نیستم ک وارد رابطه ی همین جوری بشم...ببین چی میگه قبل از اینکه احساساتت و در گیر کنه عاقلانه و منطقی تصمیم بگیر.در ضمن ی جای عمومی قرار بذارید مطمنا اینو دیگه خودت بهتر میدونی گلم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
شما که خودتون پسر هستین به نظرتون شخصیت یه دختر نمیاد پایین که خودش حرف از ازدواج و هدف بزنه؟

دقیقا لازم نیست کلمه ی ازدواج رو به کار ببرین.اینجوری انگاری داری از طرف مقابل تعهد میگیری که حتما آخر این رابطه باید به ازدواج ختم بشه که اشتباهه و شاید اصلا خودت ازت خوشش نیومد.بگو که مدت محدودی و صرفا جهت آشنایی میتونم باهات در ارتباط باشم.اگه دیدیم تفاهم نداریم تموم میکنیم رابطه رو.البته اگه استرس داری و راحت نیستی میتونی این جلسه فقط یرا آشنایی باشه و حرفی نزنی بهش و بگی بخندی و کمی هم بیشتر آشنا بشین با هم.اگه دیدی که خوشت اومد ازش حرفاتو بزن

حتی پسری که همه تعریفشو میکنن و تا الان با این که اطرافش دخترای زیادی بوده ولی با هیچکدوم دوست نشده؟

مگه مییشه مگه داریییم همچین پسری😂.شما حرف این و اونو ول کن.بچسب به معیارهای خودت و عقل خودت

من یه رازی رو اینجا فاش میکنم و دارم به پسرها خیانت میکنم😂😂.پسرا از دختری خوششون میاد که رو معیارهایی که دارن وایسن و هدفشون از زندگی رو بگن و بگن خواسته هاشونو.اینجوری پسرا فک میکنن که دختر عاقلیه و میدونه چی میخواد از زندگی.البته دختر عاقل نداریم اصلا😐.کامل معیارها و خواسته هاتونو توضیح بدین که دقیقا چی میخواین از زندگی و طرف مقابل.الیته فقط شخصیتی و معنوی و عاطفی نه مالی

من یه رازی رو اینجا فاش میکنم و دارم به پسرها خیانت میکنم😂😂.پسرا از دختری خوششون میاد که رو معیاره ...

مرسی واقعا 

نه مالی برام هیچی مهم نیست

میگم من کلا از شخصیت این اقا خوشم اومده نه چیز دیگه ای