2777
2789
عنوان

میخوام برای اولین برم باش بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 46 پست

بچه ها...ولی به نظرتون خیلی زودنیست همون جلسه اول بگه پدرومادرش بیان؟فکرنمیکنه استارترچقدرهول هست!!!

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن وابسته اش نشی که اگه بشی کارت تمونه و بیچاره شدی رفت و اگه ببینه عاشقشی میذاره میره.احساساتتو ...

به نظرت فکر نمیکنه من هول شدم که حرف ازدواج میزنم

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی خواستگار دارم نمیخوام الکی خودمو اسیر یه رابطه ای بکنم که نمیدونم اخرش چیه ولی از طرفی هم میگم اگه من حرف ازدواج رو پیش بکشم فکر میکنه سر راه موندم و فقط همین سر. راهم قرار گرفته

خدای من همیشه یار و یاورم باش
مواظب خودت باش فقط😯

به خدا خودم بیشتر میترسم خیلی نگرانم 

تا حالا تو هیچ رابطه دوستی نبودم از بس بقیه میگن تا یه پسر خوب اومد سمتت نباید از دستش بدی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

بچه ها...ولی به نظرتون خیلی زودنیست همون جلسه اول بگه پدرومادرش بیان؟فکرنمیکنه استارترچقدرهول هست!!!

فک کنم قبلا با هم حرف زدن و این اولین جلسه ایه که دارن همدیگه رو ملاقات میکنن.رابطه تا عمیق نشده باید تکلیفش مشخص بشه.وقتی عمیقتر شد و دل بستی دیگه به هر حور شرایطش تن میدی و میسوزی و میسازی

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...
به خدا خودم بیشتر میترسم خیلی نگرانم  تا حالا تو هیچ رابطه دوستی نبودم از بس بقیه میگن تا یه پ ...

منظور من این بود که مواظب دلت و احساساتت باش.نه از این  بترسی که بهت آسیب برسونه.منطقی باش و عقلانی ببین و بشنو 

منم نظرم همینه دقیقا😑  استارتر میتونه با رفتاره متیننش به مسره بفهمونه که چجور دختریه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
شما چند سالتونه؟چند مدته باهش آشنا شدی و داری حرف میزنی؟

۲۴ سالمه اون ۲۵ سالشه

خیلی وقته میشناسمش ولی رابطه احساسی نبوده حدود چند ماهیه غیر مستقیم حرفای عاشقانه بهم میزنه و گفت بیا بریم بیرون

۲۴ سالمه اون ۲۵ سالشه خیلی وقته میشناسمش ولی رابطه احساسی نبوده حدود چند ماهیه غیر مستقیم حرفای عاش ...

عاشق شده ای ای دل غمهایت مبارک باد

زنجیر جنون ای دل بر پایت مبارک باد😂😂

منم نظرم همینه دقیقا😑  استارتر میتونه با رفتاره متیننش به مسره بفهمونه که چجور دختریه

من رفتارم کلا متین هست فقط نمیخوام خودمو بازیچه بدونم میخوام تکلیفم معلوم باشه

عاشق شده ای ای دل غمهایت مبارک باد زنجیر جنون ای دل بر پایت مبارک باد😂😂

چه عااااشقی دختر 

دارم از ناراحتی دق میکنم نمیدونم چیکار کنم

فقط میتونم بگم عاقل باش نه عاشق.وضعیت خودت و خواسته ات از رابطه رو یه جوری بهش بفهمون که اهل رابطه ی الکی و واسه سرگرمی نیستی و دنبال یه رابطه ی هدفمندی و هر جا متوجه شدین رو معیارهای اصلیتون تفاهم ندارین توافقی رابطه رو تموم خواهید کرد.اینا رو بگو.امیدوارم اونی که دوست داری اتفاق بیافته

چه عااااشقی دختر  دارم از ناراحتی دق میکنم نمیدونم چیکار کنم

من پسرم دختر نیستم.زیادم رو حرفا و دوست دارم های پسرا حساب باز نکن و جدی نگیر😂😂