2777
2789

سلام لطفا جوابمو بدید واجبه میخام برم برج ۱۲ تخمک کشی مرکز ارمغان 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

عزیزم عوض این همه هزینه کردن چرا راه حل طبیعی و طب سنتی انجام نمیدی

تیم ما تخصصا تو زمینه ناباروری و مشکلات زنان کار می‌کنه

با راه حلهای کاملا طبیعی و گیاهی بدون عوارض و با هزینه خیلی خیلی کمتر از آی وی اف

خواستی درمان بشی پیام بده

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

عزیزم عوض این همه هزینه کردن چرا راه حل طبیعی و طب سنتی انجام نمیدیتیم ما تخصصا تو زمینه ناباروری و ...

سلام گلم طب سنتی رفتم نتیجه نداد واسم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم طب سنتی رفتم نتیجه نداد واسم

میتونم بصورت رایگان براتون تایم مشاوره فیکس کنم

طب سنتی طول می‌کشه درمانش 

بعد شما باید طبق گفته ها برین و تغذیه سالم داشته باشین

تصمیم با خودتونه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر مشکلات ناباروری بخاطر سردی رحم هست که نه تو سونو و نه توی آزمایش نشون داده نمیشن 

انشالله که دامنت سبز بشه عزیزم

ولی قبلش یه پاکسازی رحم انجام بده که سردی و عفونت‌هایی که نشون داده نمیشن رفع بشن مطمئن باش باردار میشی

فقط یه بار به ما اعتماد کنید

zaban.shenasy3

بیشتر مشکلات ناباروری بخاطر سردی رحم هست که نه تو سونو و نه توی آزمایش نشون داده نمیشن انشالله که دا ...

zaban.shenasy3

پیج اینستاگرام

میتونید پیام بدین