2777
2789

من رتبم تو کنکور دو رقمی شد 

فوق العاده درس خون بودم ولی فوق العاده استرسی 

حتی موقع حرف زدن عادی با یه آدم معمولی هم استرس میگرفتم 

یا موقعی که یه سوالی ازم میپرسیدن با اینکه جوابش رو بلد بودم اما دست و پام یخ میشد از استرس 

یا تو دانشگاه میخواستم اظهارنظر کنم از استرس نمیتونستم حرف بزنم 

و همین موضوع حتی باعث می‌شد لکنت بگیرم 

حتی الان ک سرکار میرم هم وقتی میخوام با مدیرمون صحبت کنم نمیتونم یه جمله کامل بگم 

لکنت میگیرم و کلمات رو یادم میرم 🤦

الآن خیلی از دوستام وکیل شدن 

اما من نمیتونم چون من حتی یه صحبت معمولی رو هم نمیتونم انجام بدم چ برسه به اینکه برم از موکلم دفاع کنم 

برا همین هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم :'(

چون یه حسی تو وجودم به شدت داد میزنه تو که نمیدونی از حق خودت هم دفاع کنی و سریع گریت میگیره و دستت میلرزه چطوری می خوای از حق موکلت دفاع کنی؟ 

البته خداروشکر کارم خوبه ولی خب دوس داشتم درکنار کارمندی یه شغل دیگه ای داشته باشم ک خودم رئیس خودم باشه 

خلاصه اینکه دعا کنین حداقل شوهر پولدار کنم :') 

منم دانشجو حقوقم اصلا با اخلاق و علایق من نمیسازه اصلا تز پسش برنمیام خیلی ناراحتم

واقعا یه سری افراد خاص رو مطلبه 

اصلا هم کلاسی های من خیلی با من فرق داشتن 

من گوگولی و کیوتم😂

ازین دختر لوسایی ک سریع گریشون میگیره 

و همچنین سریع هم خندشون میگیره 

فوق العاده احساسی ام 

حالا هم کلاسیام همشون میشستن کلی بحث حقوقی و سیاسی میکردن با استادا 

اصن یه جوری بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یه سری افراد خاص رو مطلبه اصلا هم کلاسی های من خیلی با من فرق داشتن من گوگولی و کیوتم😂ازین دخ ...

آره دقیقا به منم‌نمیاد حقوق بخونم بحث سیاسی درسته میکنم ولی آدم آرومیم احساسیم مث شما زود گریم میگیره علاوه بر ایتا علاقه هم ندارم