دخترم یکسال و دو ماهشه... بشدت وابسته اس به شیر تو روز مشکلی نیست ولی شب هم خواب نداره ...ساعت 2 شب میخوابه و هر یکساعت بیدار میشه 😑😑بشدت خسته ام دکتر بردم میگه نیاز بچه به شیر بعد یکسال عاطفیه و کمکی به وزن گیری نمیکنه میتونی از شیر بگیریش.حالا میخوام بدونم چطوری از شیر بگیرمش ...تا حالا کسی تو این سن بچه اش رو از شیر گرفته؟؟دختر من شیر خشک یا شیر پاستوریزه هم لب نمیزنه 😕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونی کم کم از شیر بگیری مثلا شب ها با غذا های مورد علاقه اش سیرش کن ب خصوص سیب زمینی توی غذاهاش استفاده کن یا پوره کن. از فرنی و اینا ک از شیر میتونی استفاده کنی. دوست من حلوا با شیرخشک درست میکنه برای بچه اش چون اصلا شیر و شیرخشک نمیخورد میخواست از شیر بگیره
میتونی دفعات شیردهی رو کم کنی و با غذا سیرش کنی بچه شما مثل پسر من تا صبح بیداره حموم ببر اب بازی کنه خسته شه زود بخوابه مراقب باش سرمانخوره اگه خواست بده یه کم من از خدام بود به پسرم شیر خودم و میدادم