2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه 1 ساله

6853 بازدید | 32 پست

دخترم یکسال و دو ماهشه... بشدت وابسته اس به شیر تو روز مشکلی نیست ولی شب هم  خواب نداره ...ساعت 2 شب میخوابه و هر یکساعت بیدار میشه 😑😑بشدت خسته ام  دکتر بردم میگه نیاز بچه به شیر بعد یکسال عاطفیه و کمکی به وزن گیری نمیکنه میتونی از شیر بگیریش.حالا  میخوام بدونم چطوری از شیر بگیرمش ...تا حالا کسی تو این سن بچه اش رو از شیر گرفته؟؟دختر من شیر خشک یا شیر پاستوریزه هم لب نمیزنه 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه دکتریه تا دوسال شیر اجباریه این اولین بار شنیدم تازه بعد اونم یواش یواش با تشویق و با سرگرم کردن گناه داره طفل معصوم

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

میتونی کم کم از شیر بگیری مثلا شب ها با غذا های مورد علاقه اش سیرش کن ب خصوص سیب زمینی توی غذاهاش استفاده کن یا پوره کن. از فرنی و اینا ک از شیر میتونی استفاده کنی. دوست من حلوا با شیرخشک درست میکنه برای بچه اش چون اصلا شیر و شیرخشک نمیخورد میخواست از شیر بگیره

وا چه دکتریه تا دوسال شیر اجباریه این اولین بار شنیدم تازه بعد اونم یواش یواش با تشویق و با سرگرم کر ...

درسته بچه دیگه نیاز نداره به شیر  جایگزینش شیر پاستوریزه  میشه داد  ولی چون وابستگی داره تا دو سال میدن  

راستی به نطرتون از لحاظ عاطفی آسیب نمیبینه ؟  

خیلی زوده گناه داره الان اگه از شیر بگیریش خیلی بهش ظلم میکنی چون بچه های 2 ساله اذیت میشن چه برسه به یک ساله.

خودت میگی دکتر گفت نیاز بچه به شیر بعد یکسال عاطفیه بعد میپرسی که از لحاظ عاطفی آسیب میبینه یا نه!معلومه که آسیب میبینه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
میتونی کم کم از شیر بگیری مثلا شب ها با غذا های مورد علاقه اش سیرش کن ب خصوص سیب زمینی توی غذاهاش اس ...

مشکل دختر من گرسنگی نیست وابستگیه... تو روز کلی غذا میخوره ولی هر نیم ساعت میاد بهم میچسبه و در حد 5 دقیقه شیر میخوره باز میره دنبال بازی

شب سیرش کن غذای سنگین بهش بده 

البته من دو تا تجربه دارم بعد 1 سالگی شیر شب زیاااد میخورن من از 12 تا 23 ماهگی که از شیر گرفتمشون یه خواب راحت شبانه نداشتم ولی الان وجدانم راحته 

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!

میتونی دفعات شیردهی رو کم کنی و با غذا سیرش کنی   بچه شما مثل پسر من تا صبح بیداره  حموم ببر اب بازی کنه  خسته شه زود بخوابه  مراقب باش سرمانخوره  اگه خواست بده یه کم من از خدام بود به پسرم شیر خودم و میدادم