2777
2789

۱۰ ساله دست خانوادش پول داره و به نام اونا کرده و اونام نمیفروشن سهمشو بدن خونه بخره.. من تو این ۱۰ سال ازدواج مجبور به مستاجری شدم تا اینکه پارسال از فشار زیاد اومدم خونه ای که از مجردی داشتم و الان ۲ میلیارده..با پس انداز کردن پول شوهرم امسال یه ماشین تو ایران خودرو برنده شدم و ۱میلیارد دستم میاد. میخوام با ۳ تومن یه خونه ۲ خواب بخرم. شوهرم با حرفاش مانع میشه و میگه همین خونه کافیه واسمون و من مشکلی با کوچیکیش ندارم.. انقدر باهاش حرف زدم تا فهمیدم باز حسودی کرده و ازم پرسید بخری به نام کی میشه؟؟  اینم به نامش کنم بره بده خانوادش عین قبلی؟؟؟ بهش میگم اکه حقتو تا اخرعمر ندن چیکارمیکنی. مگه هیچی میبخشم .. به هیچ جاش نیس که دارن بالا میکشن خواهر برادراش. به نامشون کرده و خیالش راحته. مادرشم میگه از زنت اون مال دورباشه بهتره مهریه نگیره بره. دست برادرخواهرت امن تره... خونه زنتو با زبون به نام خودت کن بجای دعوا با داداشت  که ۳سال پیش گیر داده بود  به نامش کنم مادرم گفته اگه دوسم داری به نامم کن... ۲تام بچه دارم خیر سرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رانندگی هم بلد نیس. ۱۰ ساله زنشم همش خونه ام. تفریح نداریم حتی روزای تعطیل تا سرکوچه نمیاد. رانندگی هم بلد نیس. خودم هم زن هستم هم مرد. اون فقط پول میاره دیگه هیچ کاری نمیکنه نه دکتر می بره نه کلاس نه مسافرت نه پارک نه کوفت... از مردی فقط کار میکنه همین

تا شنید میخوام ۳میلیاردی بخرم و احتمالا ۵۰۰ هم رهنش بدم یعنی ۳ و نیم. صورتش قرمز شد

هر کاری لازمه برای پیشرفت خودت بکن اما به هیچ وجه یه هزار تومنی هم به نامش نکن. بچه پررو مال و اموال خودشو به باد داده الان نوبت مال توئه

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

عمده اون پول خونه ای که داری مال خودته و اون یک میلیارد هم انگار مال خودته چون یه جورایی پول نفقه هست میتونستیبهترین لباس بخری هر شب بری رستوران بری مسافرت و اون پول جمع نکنی 

اگه شده نخر ولی بنامش نزن فقط واسه زنش زبون داره و ناراحته ؟ وایه خانوادش میبخشه؟

دلیلشم بگید بهش بگم قانع بشه.. من ۲تا بچه دارم چه فرقی میکنه به نام کی

اگه میخای اینم ببره بده به خانوادش بزن به نامش

اون دوتا بچه آینده نمیخان؟

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

جای تو باشم بمیرمم به نامش نمیکنم خصوصا با این شرایط

الان گفتم داداشت و خواهرت برات بچه نیاورد و شام ناهار نپخت اما به نامش کردی‌.. بعد به من سریع میگی به نام کی میشه

هر کاری لازمه برای پیشرفت خودت بکن اما به هیچ وجه یه هزار تومنی هم به نامش نکن. بچه پررو مال و اموال ...

دلیلشو بیار بهش بگم دیگه هی نگه منم کار کردم به نامم کن. بخدا نخوردم نپوشیدم جمع کردم میترسم اینم بده اونا