2777
2789
عنوان

شما باشید خونه به نام شوهر میکنید با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست
دلیلشم بگید بهش بگم قانع بشه.. من ۲تا بچه دارم چه فرقی میکنه به نام کی

دلیل واضح تر از این خودت هم سالمی هم عاقل 

شوهرت عالی هم باشه تحت هیچ شرایطی به نام هیچکی نکن حتی بچه فقط به نام خودت باشه 

من شاغلم مجردم ازدواج کنم هیچ کدوم از طلاها و دارای یک رو لو نمی‌دم بفهمه هم میگم مال خانواده فقط به نام منه 

خودت رفیق روز تنگ خودت باش از آینده هیچکس خبر نداره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلشم بگید بهش بگم قانع بشه.. من ۲تا بچه دارم چه فرقی میکنه به نام کی

بگو بهت اطمینان ندارم اینم مثل قبلی به اسم خانواده ت میزنی. این سهم بچه های منه به نام من باشه امن تره

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
ببخشید عزیزم اگه تند صحبت کردم. فقط خواستم این اشتباه رو نکنی که بعدا پشیمونی به بار نیاد

میدونم عزیزم ممنون. من به نامش نمیکنم به هیچ وجه.. ۲تا بچه اوردم واسش و کلی فداکاری کردم تو زندگی واسش

دلیلشو بیار بهش بگم دیگه هی نگه منم کار کردم به نامم کن. بخدا نخوردم نپوشیدم جمع کردم میترسم اینم بد ...

دلیل واضح و کامل اینه که ایشون انصاف نداره و حق بچه هاشو به دیگری بخشیده و نمیشه اعتماد کرد دیگه اینکار را نکنه،بگو هر وقت حق بچه هامو گرفتی آوردی خونه را نصف نصف به نام هر دومون میزنیم. البته این جور آدمها منطق ندارن ،بحث نکن ،دعوا ننداز ،بگو چشم ولی کار خودت را بکن