2777
2789
عنوان

خانم هایی که هیپ دیپ دارن یا باسن کوچیک دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 35 پست
منم عین شمام پس با این تفاوت ک قدم ۱۶۵ وزنم ۶۳ اما بشدت لاغرم ن باسن دارم ن ران ن سینه 😐عضله هم صفر

۶۳ خیلیه چجور میگی لاغری دختر  قدتم متوسطه یعنی چجوری میشه ؟!

من قدم۱۷۰ وزنم۵۹ کشتم خودمو وزنم کمترشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۳ خیلیه چجور میگی لاغری دختر قدتم متوسطه یعنی چجوری میشه ؟!من قدم۱۷۰ وزنم۵۹ کشتم خودمو وزنم کمترشه

نمیدونم بخدا پاهام عین خلال دندونه دستامم شبیه نخ خیاطی فقط شکم بعد زایمان دارم .. البته اونم اونقدی نیست ک خیط باشه 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

برو بدنسازی و درکنارش پروتئین کافی مصرف کن (ترجیحا پروتئین وی) که عضله سازی کنی منم لاغرم (۵۱ کیلو ا ...

با ورزش مشکلی ندارم اما با تغذیه مشکل دارم چون اصلا غذاهای پروتئینی رو دوست ندارم مثل تخم مرغ و لبنیات و حبوبات...اگر باشگاه برم و پروتئین خالی مصرف کنم میشه؟ یا اصلا میشه بدون ورزش کردن پروتین مصرف کنم؟

۶۳ خیلیه چجور میگی لاغری دختر قدتم متوسطه یعنی چجوری میشه ؟!من قدم۱۷۰ وزنم۵۹ کشتم خودمو وزنم کمترشه

چون قدش ۱۶۵ هست ۶۳ کیلو لاغره دیگه الان من ۱۵۳ وزنم ۵۲ هست...ورزن به اندازه دو رقم قد که باشه یعنی نرماله همون لاغر

با ورزش مشکلی ندارم اما با تغذیه مشکل دارم چون اصلا غذاهای پروتئینی رو دوست ندارم مثل تخم مرغ و لبنی ...

تمرین و تغذیه مکمل همن 

هیچ کدوم بدون اون یکی تاثیر خیلی عالی نداره 

منظورتون از پروتئین خالی چیه؟ پودر پروتئین وی منظورتونه؟ اگه اونه که اره میشه ولی پروتئین دریافتی کل روز مهمه 

اره بدون ورزشم میشه خورد ولی تاثیر خاصی قرار نیست بذاره روتون 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼