سلام خانما یه سوال داشتم ازتون ...من هیپ دیپ دارم و وزنم نرماله قدم۱۵۳ وزنم۵۲ کیلو هستم ولی باسنم برجسته نیست دوره باسنم ۹۲ هست هیپ دیپ هم دارم وقتی به باسن و رون هام دست میزنم رون هام عضله ای تر و حجیم تره😭گفتم اگر لاغر تر بشم شاید رونام اب بشن باسن بزرگ تر دیده بشه اما میترسم باسنمم اب بشه یا که چاقتر بشم باسنم حجم بگیره باز میترسم رونام بزرگ تر شه.کسی هست مث من بوده باشه تجربه ای دارید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو بدنسازی و درکنارش پروتئین کافی مصرف کن (ترجیحا پروتئین وی) که عضله سازی کنی منم لاغرم (۵۱ کیلو ا ...
با ورزش مشکلی ندارم اما با تغذیه مشکل دارم چون اصلا غذاهای پروتئینی رو دوست ندارم مثل تخم مرغ و لبنیات و حبوبات...اگر باشگاه برم و پروتئین خالی مصرف کنم میشه؟ یا اصلا میشه بدون ورزش کردن پروتین مصرف کنم؟