2777
2789
عنوان

بگین حق دارم با شوهرم قهر کنم با نه

1425 بازدید | 108 پست

ما نامزد هستیم 

ولنتاین هنوز نخرید گفته میخرم من برای استوری گزاشتم اون نه میگ این پیچ قبلاً مال دوستم بود الان دست منع نمیتونم بزارم در حالی که تولدم گذاشته بود منم الان باهاش سر سنگینم میگ مسئله ساده پیچیده نکن 

الان بگین من حق ندارم ناراحت بشم؟

ولی حس میکنم قبلا دوست دختر داشته نمیزاره رو مخمه

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک شوهرم البته عقدیم

برام نگرفت

این قرتی بازیا چیه😐

البته شما حق داری

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

من ک شوهرم البته عقدیمبرام نگرفت این قرتی بازیا چیه😐البته شما حق داری

خب منم براش خریدم مارعقد نکردیم هنوز ولی خب استوری گزاشتن بیشتر اونجاست حساسم کرده میترسم با کسی باشه

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

چرا کتکت زده

چون ۸۰۰ هزار تومن قرار بود باقی پولمو بده که لباس تو خونه بخرم برا بچم نمی‌خواست بده منم کارتشو برداشتم گفتم این دیگه باید بدی بخرم بچه گناه داره اونم شروع کرد حرفای خیلی زشتی گفت منم گفتم خودتی اونم گفت زبون درآوردی منو زد