2777
2789
عنوان

چه کنم بوی پشم از رخت خوابام بره

201 بازدید | 16 پست

هرچقدر رویه رو میشورم چون توشون بوی پشم میده دوباره رویه هاشونم‌بوی پشم‌میگیره

ماها هممون رخت خوابامون از پشمه بجز بالش

ولی فقط واسه من بوی پشم‌میده

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشم درست شسته نشده 

اگه چندبار ودرست شسته بشه اصلا نباید بوی پشم بده 

رخت خواب مدتی که استفاده نشه، خودش یه بوی خاصی میگیره، که اون طبیعیه ومیشه بینشون صابون یا خوش بو کننده گذاشت 

اما بوی پشم به خاطر اینه که درست شسته نشده 

فعلاهمه رویه هارو شستم میخوام بعد اینکه رویه هارو کشیدم صابون بذارم لابه لاشون

حس میکنم بخواطر رطوبته ک بوی پشم‌میدن نمیدونم چیکار کنم رطوبتشون بره

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

باید فقط خود‌پشمارو‌بشوری

خود پشمارو ۴ سال پیش شستیم دادیم حلاج لحاف دشک درست کردیم برای جهازمه رخت خوابا

وای اینجوری ک خودتم بو میگیری

رخت خوابه مهمونه خودم‌نمیخوابم

دودست دارم واسهدخودم اونا بوی پشم نمیدن😞

پشم هاشو تمیز نشستن..باید خراب کنید لحاف وتشک هارو وپشم هاشو تمیز بشورید واز اول درست کنید

اخه دوستی ک دم دست استفاده میکنم اینجوری بو ندارن اصلا