2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 100197 بازدید | 5288 پست
عزیزم من مدرک فنی حرفه‌ای خیاطی دارم چه طور میتونم وام بگیرم کجا اقدام کنم بعد مبلغ وباز پرداختش به ...

عزیزم من در مورد این وام ها اطلاعی ندارم باید از سازمان فنی و حرفه ای بپرسید. 

سلام عزیزم وقتتون بخیر، ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید 🙏من چند وقته دارم داخل ویپاد امتی ...

سلام عزیزم همون برآیند چک یار رو امتحان کنید و اگر هم جایی مشکلی داشتید طی مراحل گرفتن وام میتونید حضوری برید شعبه .

برآیند چک یار هم کارمزد و قسطش شبیه همون برآیند معمولی هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم همون برآیند چک یار رو امتحان کنید و اگر هم جایی مشکلی داشتید طی مراحل گرفتن وام میتونید ح ...

فدات بانو 🙏

راستش میترسم چک یار هم برم امتحان کنم اونجا هم کارمزد بگیرن و وام تعلق نگیره 🤦‍♀️

⚡I have myself

سلام مامان سبحان عزیز و مهربون

شخصا خیلی خیلی ممنونم در همه حال جوابگو سوال های ما بدون منت هستید 🙏🙏🙏🙏

من بدلیل مشغله زیاد نمی‌رسم همیشه پیام ها بخونم

اگر لطف کنید شرایط وام جدیدی مثل همین ایران زمین که متاسفانه دیر متوجه شدم پیش اومد 

داخل تاپیک پس انداز کلیات بگید اگر باز سوالی داشتیم اینجا مزاحمتون بشیم 

رویا جان هم من قبلاً گفتم مشکلی ندارند 

پیشاپیش ممنون از لطف بی نهایت شما

سلام عزیزم فقط وام فوری نمیشه ولی وام عادی رو میشه همزمان با هم گرفت .

برای وام امتیازی هرکاری میکنم نمیشه دوباره اعتبار سنجی انجام بدم

به زودی منم مامان میشم😍
سلام مامان سبحان عزیز و مهربونشخصا خیلی خیلی ممنونم در همه حال جوابگو سوال های ما بدون منت هستید 🙏� ...

سلام عزیزم ، چشم اگر دوباره در مورد چنین وامی اطلاعاتی داشتم میام میگم اونجا. 

سلام آنلاین نمیشه کارت رسالت گرفت ؟

هرکاری میکنم نمیتونم وارد همراه بانکش بشم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سلام مامان سبحان عزیز ببخشید میشه در ویپاد همزمان وام برایند و برایند چک یار گرفت؟ لطفا هر کس میدونه ...

سلام عزیز میشه من دارم مراحل انجام میدم مامان سبحان اعلام کردن برای من داره میشه تو قسمت تماس ویدیویی برا بالابردن سطح کاربری هستم هنوز حضوری نرفتم  حضوری زودتر مراحلش طی میشه طبق گفته های دوستان اینجا .