2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 92451 بازدید | 4918 پست
سلام عزیزم مطمینید ۸ ماه باید ۵۰ تومن بمونه تا ۵۰ تومن بگیریم؟من فکر کردم با سه ماه میتونم ۵۰ تومن ب ...

سلام عزیزم بانک مهر امتیازدهی خیلی کندی داره و اینکه چون اقساط رو کمتر از ۲۴ ماه اجازه نمیده باشه پول باید زیاد بمونه .

میتونید ۳ ماه ۵۰ میلیون رو بگذارید داخل ویپاد یا فراز بانک ایران زمین که ۲ ماه باید بمونه و میتونید ۵۰ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه وام بگیرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر رتبه اعتباری a یا b ندارید که اصلا سمتش نرید .و اینکه تا ۱۵۰ میلیون ضامن نمیخواد ولی بیشتر ...

سلام . ممنون عزیزم بابت راهنماییهات . 

من از سایت rade.ir اعتبار سنجی کردم رتبه خودم B1و رتبه همسرم A1 رو نشون داد ولی نمیدونم این سایت تا چه حد معتبره . نمیدونم چرا محاسبه گر اینقدر مبلع وام رو کم نشون میده . همسرم این حساب رو خیلی وقته باز کرده ولی اصلااا باهاش کار نکرده . 

اگر خانه دار باشی هم میتونی این وام رو بگیری ؟ 

درصدش ۲۳ درصد هست درسته ؟ 

اگر درصدش ۲۳ باشه خب فرقی با وام دیجی پی نداره اون سپرده و معطلی خواب سپرده هم نداره ، به نطر شما کدومش بهتره ؟ 

برای این وام همون حساب پس انداز کافیه یا باید حساب دیگه ای باز کرد؟

سلام . ممنون عزیزم بابت راهنماییهات . من از سایت rade.ir اعتبار سنجی کردم رتبه خودم B1و رتبه همسرم A ...

سلام عزیزم اعتبارسنجی که کردید معتبر هست .

همسرتون با همون حساب قرض الحسنه کار کنند میتونن وام رو بگیرن .

فکر میکنم حتما باید شاغل باشید چون من فیش حقوقی ام رو ازم خواست که بارگزاری کنم .

و اینکه به نظر من وام دی جی پی واقعا برای کسانی که سپرده و ضامن ندارن وام بی دردسری هست .

سلام عزیزم اعتبارسنجی که کردید معتبر هست .همسرتون با همون حساب قرض الحسنه کار کنند میتونن وام رو بگی ...

میشه بپرسم مبلع وام و قسطش وام پارس که گرفتین چقدره ؟ 

اگر ۱۰۰ میلیون داشته باشی ۲ الی ۳ ماه سپرده کنی کدوم به صرفه تره به نطرتون؟

سلام عزیزم میگم وامی که با گردش حساب از بانک ملی درخواست بدیم بازپرداختش چند ماهه هست؟به صورت حضوری ...

سلام عزیزم بانک ملی دیگه فکر نمی‌کنم وام حضوری داشته باشه ، اگر منظورتون همون وامی هست که گفتید با معرفی نامه هست دقیق نمیدونم ولی احتمالا ۳۶ ماهه باشه .

میشه بپرسم مبلع وام و قسطش وام پارس که گرفتین چقدره ؟ اگر ۱۰۰ میلیون داشته باشی ۲ الی ۳ ماه سپرده کن ...

عزیزم من وام ۵۰ میلیونی گرفتم ۱۲ ماهه قسطش ۴ میلیون و ۵۰۰ هست حدودا .

الان شما ۱۰۰ میلیون حدودا ۳ ماه بگذارید بمونه میتونید همون ۱۳۵ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه رو بگیرید و خوب اگر توان قسط دادن داشته باشید به صرفه هست واقعا. 

سلام گلم من یه وام با سپرده بدون ضامن می خوام ۳ماهه حدودا ۳۰۰تومان بی زحمت اگه بانکی سراغ دارین با کچسود کن معرفی کنین ...سوال دوم وام مهربانی بانک ملی باید ضامن ببری یا کسی توی بانک ملی خوش حساب باشه میشه به عنوان ضامن برد سوال سوم بانک رسالت فقط با فیش حقوقی وام میده ؟میشه بدون فیش حقوقی گرفت ؟می ترسم حساب باز کنم آخر نتونم بگیرم .ممنون گلم جواب بدی

عزیزم من وام ۵۰ میلیونی گرفتم ۱۲ ماهه قسطش ۴ میلیون و ۵۰۰ هست حدودا .الان شما ۱۰۰ میلیون حدودا ۳ ماه ...

وام ۵۰ میلیونی پارسیان رو گرفتین ؟ 

اینجوری ۵۴ میلیون باید برگردونین که خیلی خوبه ، من فکر میکردم خیلی بیشتر از این حرفاست . چند درصده ؟ 

سلام گلم من یه وام با سپرده بدون ضامن می خوام ۳ماهه حدودا ۳۰۰تومان بی زحمت اگه بانکی سراغ دارین با ک ...

سلام عزیزم شما از همین طرح های اعتبار ملی یا مهربانی بانک ملی میتونید استفاده کنید نمیدونم چه قدر پول برای سپرده کردن دارید ولی طرح اعتبار ملی امتیاز دهی سریع تری داره و با سود ۲۳ درصد امتیازدهی اش نسبت به بقیه طرح ها سریع تر هست .

تا سقف ۳۰۰ میلیون هم طرح مهربانی و اعتبار ملی فقط یک ضامن میخوان که بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری خودتون یا ضامن باید a یا b باشه .

و اینکه بانک رسالت حتما فیش حقوقی لازم داره .

وام ۵۰ میلیونی پارسیان رو گرفتین ؟ اینجوری ۵۴ میلیون باید برگردونین که خیلی خوبه ، من فکر میکردم خیل ...

بله عزیزم من حدودا ۲ ماه هست گرفتم .

۲۳ درصد هست ولی هر ماه که قسط کم میشه سود وام هم کم میشه و در نهایت از ۲۳ درصد کمتر میشه .

پول ۲۰۰ملیون دارم توی بانک ملی طرح مهربانی بزارم ۳۰۰تومن میده ؟ ممنون گلم

۳ ماه بمونه طرح مهربانی حدودا ۱۵۰ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه میتونید وام بگیرید. 

طرح اعتبار ملی با سود ۲۳ درصد حدودا ۲۱۰ میلیون با اقساط ۲۴ ماهه میتونید بعد از ۳ ماه وام بگیرید .