2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 92366 بازدید | 4905 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بانک مهر در صورتی که رتبه اعتباری تون a یا b باشه وام بدون ضامن میده ولی باید ۵۰ میلیون ب ...

ممنونم گلم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مامان سبحان سلام عزیزم خوبین وقتتون بخیر و شادی

عزیزم یه سوال مادرم یه وام ۱۵۰ تومنی گرفته میگه بزار تو یه بانکی بهم پول بده بنظرت چیکار کنم خوبه؟ تو صندوق های کارگزاری بزارم؟ یا تو چه بانکی بزارم ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام عزیزم ، صندوق های درآمد ثابت در بورس سودشون از بانک بیشتر هست و روز به روز هم به پولتون اضافه م ...

سلام عزیزم ،الهی که همیشه پر روزی باشی ،ببخشید عزیزم وام بانک ملی ، طرح اعتبار ملی که نوشته مرابحه،نقدی هست یا کارت خرید

سلام عزیزم از همون روز که براتون واریز میشه یک ماه بعدش باید قسط رو بدید .

سلام و ارادت خدمت مامان سبحان نازنین

میگم این وام ۱۰۰ ملیونی دی جی پی نهایت حدود ۷۰ ملیون

دست آدمو میگیره

چون ۱۱۳ باید پس بدیم و ۱۶ و نیم هزینه زیر ساخت درسته؟

و در دی جی پی 

به جز گزینه اعتبار 

گزینه وام هم داره 

یعنی اگه به جای اعتبار 

وام رو انتخاب کنیم دیگه نیاز به خرید در طلاسی

و فروش آن نیست درسته؟

سلام عزیزم بانک مهر در صورتی که رتبه اعتباری تون a یا b باشه وام بدون ضامن میده ولی باید ۵۰ میلیون ب ...

سلام عزیزم 

مطمینید ۸ ماه باید ۵۰ تومن بمونه تا ۵۰ تومن بگیریم؟

من فکر کردم با سه ماه میتونم ۵۰ تومن بگیرم

سلام و ارادت خدمت مامان سبحان نازنینمیگم این وام ۱۰۰ ملیونی دی جی پی نهایت حدود ۷۰ ملیوندست آدمو میگ ...

سلام عزیزم فرق نداره چه وام وچه اعتبارش نقدی نیست و فقط میشه از فروشگاه‌های طرف قرار دادش خرید کنید

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
سلام و ارادت خدمت مامان سبحان نازنینمیگم این وام ۱۰۰ ملیونی دی جی پی نهایت حدود ۷۰ ملیوندست آدمو میگ ...

سلام عزیزم اول که خوب حدود ۸۳ میلیون وام رو میگیرید دیگه اون اقساط ۲۳ درصد هست که هر وام دیگه ای هم بگیرید این سود رو داره مگر وام های قرض الحسنه که باید ماندگاری سپرده تون بالا باشه و من خودم میگم چون این وام ماندگاری سپرده نداره میارزه .

گزینه وام همین وام ۱۰۰ میلیونی هست دیگه که باید از طریق طلاسی یا طلای دیجیتال دی جی کالا نقد بشه .

اون گزینه اعتبار مربوط به اعتبار ۴ قسطه هست که اون هم از طریق طلای دیجیتال دی جی کالا نقد میشه و مقدارش خیلی کمتر از وام هست .