2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101909 بازدید | 5349 پست
َسلام من 7 ماهه 85 تومن گذاشتم بانک مهر واسه وام چن روز پیش رفتیم ببینیم چن وام بهم تعلق میگیره گفتن ...

سلام عزیزم متاسفانه بانک مهر خیلی خیلی امتیاز دهی کندی داره و اقساط رو هم زیر ۱۸ ماه نمی‌بندد و دیگه اونطوری امتیاز دهی اش کند تر هم میشه .

در وام های قرض الحسنه امتیاز دهی بانک رسالت یا طرح مهربانی بانک ملی سریع تر هست . 

دوستان من میخام حساب بانکی باز کنم از کدوم بانک بگیرم بهتره که از این وام های کوچولو کوچولو هم بهم ب ...

عزیزم میتونی حساب ویپاد بانک پاسارگاد رو باز کنی که همه مراحل اش هم اینترنتی هست و با گردش حساب تا سقف ۵۰ میلیون بدون ضامن و تا سقف ۲۰۰ میلیون با اعتبارسنجی و چک الکترونیکی میتونید وام بگیرید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونی حساب ویپاد بانک پاسارگاد رو باز کنی که همه مراحل اش هم اینترنتی هست و با گردش حساب تا س ...

حضوری هم میتونم برم؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سلام عزیزم متاسفانه بانک مهر خیلی خیلی امتیاز دهی کندی داره و اقساط رو هم زیر ۱۸ ماه نمی‌بندد و دیگه ...

حالا من چ خاکی تو سرم کنم بنظرتون فردا برم وام 50 رو بگیرم و با پول خودم کدوم بانک  بزارم  بزارم که مثلا تا 3 یا 4 ماه دیگه  یه 200 یا 300 تومنی وام بدن؟ 

حالا من چ خاکی تو سرم کنم بنظرتون فردا برم وام 50 رو بگیرم و با پول خودم کدوم بانک بزارم بزارم که ...

الان با پول خودتون که میشه ۱۳۵ میلیون اگر داخل طرح ثنا ۲ بانک صادرات بگذارید بعد از ۲ ماه میشه ۱۳۵ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام گرفت و اگر داخل طرح اعتبار ملی بانک ملی بگذارید بعد از ۴ ماه میتونید ۱۷۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید .

و اگر داخل طرح مهربانی بانک ملی بگذارید بعد از ۴ ماه میشه ۱۴۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام گرفت .

همین طرح ثنا ۲ بانک صادرات اگر به جای ۲ ماه ۴ ماه پولتون بمونه میشه ۲۷۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه ...

خیلی ممنونم ازتون دستتون درد نکنه، راستی سودش چقدره و قسطش ماهی چن میشه  بانک صادرات اگه 270 وام بگیری؟ 

خواهش میکنم ، سودش ۲۳ درصد هست اقساطش هم حدودا ماهی ۲۶ میلیون میشه .

سلام مامان سبحان جان عزیز وقتتون  بخیر 

یادمه شما ی جایی گفتین به غیر از بانک که به پول سود میده اسمش چی بود و در ماه به ۱۰۰ میلیون چقدر سود میده 

سلام مامان سبحان جان عزیز وقتتون بخیر یادمه شما ی جایی گفتین به غیر از بانک که به پول سود میده اسمش ...

سلام عزیزم ، اونها یک سری صندوق های بورسی هستن که مثل سهام خرید و فروش میشن .

نمادهایی مثل افران ، اعتماد ، کیان،  لبخند و ..... 

نمیدونم کد بورسی دارید یا خیر ولی اگر کد بورسی داشته باشید و داخل کارگزاری ثبت نام کرده باشید میتونید داخل کارگزاری بورسی اسمشون رو سرچ کنید و هر مبلغی میخوان از ساعت ۱۲ تا ۳ بعد از ظهر خرید انجام بدید .

سودشون هم روز شمار به پولتون اضافه میشه برای ۱۰۰ میلیون حدودا ماهی ۲ میلیون و ۵۰۰ سود میده .

سلام مامان سبحان جان عزیز وقتتون بخیر یادمه شما ی جایی گفتین به غیر از بانک که به پول سود میده اسمش ...

یک سری دیگه هم صندوق های تامین مالی جمعی هستن که اونها سودشون بیشتر هست ولی تا یک سال نمی‌تونید به پولتون دست بزنید و سودشون هر ۳ ماه یک بار واریز میشه و برای هر ۱۰۰ میلیون سود ماهیانه اش ۳ میلیون و ۵۰۰ و ۳ ماعش میشه ۱۰ میلیون و ۵۰۰ .

باید برید داخل خود سایت هاشون ثبت نام کنید و هر وقت پروژه ای بود میتونید سرمایه گذاری کنید .

شرکت های زیادی هستن مثل حلال فاند ، سپهرینو ، هم آفرین ، دونگی ، کارن فاند و ....

من خودم داخل حلال فاند چند بار سرمایه گذاری انجام دادم .

یک سری دیگه هم صندوق های تامین مالی جمعی هستن که اونها سودشون بیشتر هست ولی تا یک سال نمی‌تونید به پ ...

عزیزم من اگر 150تومن 15روزه بزارم ویپاد چقد وام تعلق میگیره؟

و اینکه قسطش ماهیانه س یا یهویی باید همه رو تسویه کرد؟