2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 102439 بازدید | 5371 پست
عزیزم من اگر 150تومن 15روزه بزارم ویپاد چقد وام تعلق میگیره؟و اینکه قسطش ماهیانه س یا یهویی باید همه ...

میتونید ۲۵ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید ، اقساطی هست و یک جا نباید تسویه کنید .

قسطش هم حدودا ماهی ۲ میلیون و ۵۰۰ هست .

خواهش میکنم عزیزم ، بله حتما برید بپرسید باز سوالی داشتید میتونید بپرسید از من.

سلام ببخشید یه سوال هر چی تکمیل درخواست وام فوری بانک مهر رو میزنم میگه خطای داخلی سیستم،الان نمیدونم سایتشون مشکل داره یا نه کلا دیگه وام فوری نمیدن،بی زحمت راهنماییم میکنید

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان سبحان مهربون من ۱۰میلیون اعتبار دیجی پی دارم از طریق طلاسی میخاستم خرید کنم که همش خطا میزنه به نظر شما یعنی دیگه نمیشه اعتبار دیجی پی رو با طلاسی خرید کرد؟واینکه دیجی پی فروشگاه  حضوری هم داره برای خرید پوشاک؟ممنونم عزیزم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام مامان سبحان مهربون من ۱۰میلیون اعتبار دیجی پی دارم از طریق طلاسی میخاستم خرید کنم که همش خطا می ...

سلام عزیزم ، فروشگاه حضوری رو نمیدونم واقعا ولی من هم چند روز پیش از طریق اعتبار اسنپ پی میخواستم از طلاسی خرید کنم هر کاری کردم نشد و خطا میزد .

سلام عزیزم ، فروشگاه حضوری رو نمیدونم واقعا ولی من هم چند روز پیش از طریق اعتبار اسنپ پی میخواستم از ...

قربونت برم محبت کردین از چه طریقه دیگه ای میشه با این اعتبار طلا گرفت؟

قربونت برم محبت کردین از چه طریقه دیگه ای میشه با این اعتبار طلا گرفت؟

عزیزم داخل همون سایت د ی ج ی کالا برید روی گزینه طلای کم اجرت قیمت طلاهاش مناسب تر هست اگر برای استفاده و نگهداری میخوان میتونید از اون طلاها هم خرید کنید 

سلام عزیزم ، فروشگاه حضوری رو نمیدونم واقعا ولی من هم چند روز پیش از طریق اعتبار اسنپ پی میخواستم از ...

با اعتبار نمیشه از طلاسی خرید کرد

فقط وام دیجی  پی و وام اسنپ میشه با طلاسی نقد کرد

عزیزم داخل همون سایت د ی ج ی کالا برید روی گزینه طلای کم اجرت قیمت طلاهاش مناسب تر هست اگر برای استف ...

برامون ارسال میشه طلایی که میخرییم چون الان توی یه تایپک گفته بودن طلا با پست ارسال بشه ضمانت نداره اگر به هر دلیلی به دست مشتری نرسه 

سلام مامان سبحان عزیز،من میخوام داخل اپ بام ثبت نام کنم مرحله اخر ک نام کاربری ورمز عبورمیخواد هرچی میزنم میگه تکراری ست هرکدوم رو تغییرمیدم همینومیگه کلافه شدم اخراومدم بیرون بعد دیدم کلا همه مراحل اومده ازاول!الان ک میخواستم دوباره ثبت نام کنم گفتم اول بپرسم ببینم مشکلش چیه من هم عددمیزارم هم حروف بزرگ وکوچیک واینا...

وسوال دیگ اینکه طرح اعتبارملی ومهربانی شرایط ضامنشون یکی هست؟فقط باید رتبه اعتباری ضامن خوب باشه وتوبانک ملی حساب داشته باشه؟

سلام میشع ب منم بگی سپرده ندارم صفرصفرم..ضامن و چک هست یه وام دویست میلیونی لازم دارم ک تودوسال بازپرداختش کنم سراغ داریدجای موسسه ای هرچی؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایم کنی.خیلی گیرم

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

سلام مامان سبحان عزیز 

راجع به وام ودیعه سوالی داشتم ...

یه خونه داریم که به اسم همسرم هست 

و الان شهر دیگه ای ، مستاجر هستیم .....

از طرفی، یارانه مون رو جدا کردیم و من سرپرست بچه ها شدم که یارانه من و بچه ها رو به کارت خودم واریز میکنن ....؛  و خونه و چیزی هم به اسمم نیست و دهک ۲ هستیم ؛  حالا با این وجود که من سرپرست بچه ها هستم ، آیا میتونم وام ودیعه رو بگیرم ؟؟؟ 

@مامان_سبحان7‍ 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏