2777
2789
عنوان

دلم میخاد بیرون رفتنو تجربه کنم

177 بازدید | 13 پست

سلام من کلاس هشتمم

یک دفعم توی عمرم نرفتم بیرون خستم بریدم واقعان چرا نمیزارن حتی تا مدرسم نمیزارن تنها برم تو عمرم تاحالا خونمون کسیو دعوت نکردم یا خونه کسی نرفتم داداشم 2یال ارم بزرگتره همه جا میره

همه رفیقام میرن بیرون ب منم خیلی پیشنهاد دادن ولی من هاشا کردم چون مطعنم خانوادم نمیزاره واقعن خستم بریدم نمیکشم چیکار کنم اخه چرا انقدر بدبختم 💔😅همه هم سن و سالام تنها میرن بیرون با دوستاشون خوش میگذرونن ولی من.... 🙂💔تو عمرم یدفعه هم مدرسه تنهایی نرفتم تنهام خستم چیکار کنم😞💔هعی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم حق داری ها ولی به عنوان کسی که قبل ازدواجم خانوادم هی تنها منو میفرستادن اینور و اونور میگم خوش به حالت که مراقبتن چون ازار هایی که من تو تنها رفتن هام دیدم روی روح و روانم تاثیر منفی گذاشته الان مثلا چند بار در معرض تجاوز بودم که خداروشکر خدا کمکم کرد نجات پیدا کردم ولی ناراحتی اش تا الانی که خودم مادر هستم و 8 ساله ازدواج کردم همراهمه واسه همین واقعا بچم بزرگ بشه شده یواشکی دنبالش برم ولش نمیکنم تنها بره که مثل من بلا سرش بیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من که همسن تو بودم اصلا تنها جایی نمیذاشتن برم.اما بهشون میگفتم خودشون ببرنم.رسیدم دبیرستان جاهای نزدیک خونه رو با خواهش میرفتم.رفتم سال دوازدهم یکم بیشتر فضا داده شد و حالا که اومدم دانشگاه دیگه همه جا میرم و کافیه فقط بهشون بگم کجا ام.باید کم کم و از جاهای نزدیک شروع کنی تا هی عادت کنن و براشون عادی بشه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

تو این سن عادیه نگرانیه خونواده وبه نفع خودتم هست حالا بزرگتر میشی میفهمی چه خوبی درحقت کردن تو این مملکت بی صاحابی که داریم ...ولی خب اگه از بعد ۲۱ سالگی به بعدم همچنان واسه یه بیرون رفتن اجازه نمیدن و اذیت میکنن اون دیگه اشتباهه

پشت من خدا بوده همیشه ...

وای دقیقاااااا همینه نمیذارن بیرون بری 

چراااااااا اخههه

درخواست بده حرف بزنیم 

💞 بسم الله الرحمن الرحیم 💞 عمرا اگه می‌دونستید 🧐حساب کاربری مال مالدینیه، ولی زیدان هم یکبار اومده ازش استفاده کرده 😳🤯 یعنی فکر می‌کنی زیدان و مالدینی بیکارن😔؟ بله درست فکر کردی 😂 اتفاقا اگه می‌دونستی ما دو تا فوتبالیست حرفه ای فوق العاده مودب و با اخلاق هستیم ولی لعنت بر شیطان 👿💢 گولمون میزنه بیاین سایت از تمرین بیشتر جا میمونیم 😮‍💨😠 بیومم دیگه پرسپولیس عشقم نیست چون زیدان ... استقلالیه!🫤شاید یکی بپرسه چرا قلب آبی و قرمز رو نمی‌گذاریم کنار هم ، ولی خب خجالت بکشید ، دوتا رئالی هیچوقت همچین کاری نمیکنن 😒😕 هالا مادرید !🤍