2777
2789
عنوان

چرا درسای یازدهم انقد حجمش زیادههه

147 بازدید | 15 پست

چرا صد برابر دهمه؟ چرا هرچی میخونی تموم نمیشه هزار تا مبحث هزار تا تیپ سوال هزار مدل تست وای کم اوردم دیگه

دوازدهم از یازدهم حجمش بیشتره؟ مباحث سخت تره؟ (تجربی) 

خستمه خیلی

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوازدهم خیلی سخت تر و سنگین تره

ببخشید میشه راهنماییم کنین من دهم رو طی سال تستی کار کردم نهاییم خوب بود تابستون هم دهم رو خوندم

الانم طی سال دارم یازدهم رو میخونم ولی دهم رو ب کل یادم رفته

تابستون چیکار کنم دهمو بخونم یازدهمو بخونم یا دوازدهم رو شروع کنم واقعا درموندم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
طفلی بچه های الان که عمرشون الکی روی درس وکنکور میره باکلی استرس

😭😭😭😭

طفلی بچه های الان که عمرشون الکی روی درس وکنکور میره باکلی استرس

واقعا دیوونه شدیم🥲💔 من انسانی‌ام اما علاقم هنره و بدون اینکه به خانوادم بگم دارم براش تلاش می‌کنم و با وجود مخالفتشون کنکور هنر ثبت نام کردم و گفتم نمیخونمش همینجوری الکی ثبت نام کردم😂 دعا کنید🥲

11 از دوتاش سخت ترهاز 12 و 10 سخت تر

واقعا حالا که نهایی کردن علی الخصوص تاریخ ۲۵۰ صفحه من چطور واژه ب واژه حفظ کنم😭

ببین منم یازدهم بودم همین فکر رو میکردم مخصوصا نیمه دوم سال داشتم نابود میشدم با زیست تولید مثل و گیاهی و اینا

اما ببین دوازدهم صد برابر سخت تره چون مباحثش کاملا جدیده هیچوقت نخوندیشون مثل فیزیک نوسان یا زیست فصلای اول کتاب و واقعا سعی کن همه درسا رو عمقی بخونی چون دوازدهم پایه ات قوی نباشه هیچیی نمی فهمی

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ببخشید میشه راهنماییم کنین من دهم رو طی سال تستی کار کردم نهاییم خوب بود تابستون هم دهم رو خوندمالان ...

سوال درسی دارین اگ خواستین درخواست بدین چون اینجا کامنتام دیر منتشر میشه

ببین منم یازدهم بودم همین فکر رو میکردم مخصوصا نیمه دوم سال داشتم نابود میشدم با زیست تولید مثل و گی ...

دقیقا همچین حسی دارم تراز قلمچیم بالای ۷۰۰۰ بود امروز کشید رو ۶۰۰۰ دارم دق میکنم😭😭

وای خدا😭😭😭

مرسی از توضیحت

سوال درسی دارین اگ خواستین درخواست بدین چون اینجا کامنتام دیر منتشر میشه

اهان باشه مرسی

دقیقا همچین حسی دارم تراز قلمچیم بالای ۷۰۰۰ بود امروز کشید رو ۶۰۰۰ دارم دق میکنم😭😭وای خدا😭😭😭مرس ...

خوب بخون چون 12 باید هر 3 پایه رو برای هر ازمون بخونی وقت یادگیری مباحثی ک قبلا یادنگرفتی نیست

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

خوب بخون چون 12 باید هر 3 پایه رو برای هر ازمون بخونی وقت یادگیری مباحثی ک قبلا یادنگرفتی نیست

مرسی❤