2777
2789

سلام بچه ها 

من نظرات هر دو طرف دعوا رو خوندم…

به نظر من هر دو طرف حق دارن 

از جهتی نمیشه سنگدل بودو حق حیات رو برای کسی تعیین کرد

از جهت دیگه افزایش تعداد و تولید مثل بیشتر میتونه چرخه طبیعت رو بهم بزنه و حتی کنترل بیماری در این گونه ها سخت بشه…

ولی من باید توجه تمام دوستان رو به کشوری که چندان از ما دور نیست معطوف کنم…

کشور ترکیه 

نکته مهم درباره سیاست این کشور در زمینه مربوطه ،کنترل و قانون گذاری خود دولت هست …

دلیل درگیری ما سر این موضوع اینه که قانونی در این مورد نه تصویب شده و اگر هم تصویب بشه اجرا نمیشه در حال حاضر 

متاسفانه راه حل دولت سم دادن به این حیوانات هست که من مطمعن هستم افراد مخالف  با غذا دادن به حیوانات با این روش به شدت مخالف هستن….

از طرف دیگه دوستان مخالف ذکر کردن که افرادی که به بهانه عقیم سازی از مردم پول میدزدن ،اون ها رو عقیم نمیکنن …

که اینم ممکنه درست باشه(چون من اطلاعی ندارم)

تنها راه حل به نظر من تصویب قانون هست 

نه سم دادن 

نه غذا رسانی بی فکرانه 

و نه غذا ندادن 

گذشته هم همین حیوانات بوده نه عقیم میکردند نه غذا می‌دادند نه‌ سم 

مشکل جامعه ما عدم تعادل هست یکی افراطی میخواد بکشه یکی افراطی میخواد حمایت کنه‌ حیوانات خودشون بلدن زندگی کنند اگر انسان ها بذارند 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا از وقتی همچین حرفایی رواج پیدا کرد حیوان آزاری کمتر شده.

غذا میدم ، روزی دوبارم غذا میدم

و مطمئنم خیر و برکتش به زندگی خودم برمیگرده

اینهمه چیز مضخرف و آسیب رسان با هدف تجارت تولید و تبلیغ میشه ، ایشون فقط به فکر درمان و غذای حیوانات بود؟

کاش یه فکری به حال خودخواهی خودشم می‌کرد 

درسته نباید گرسنه یمونن باید مکان درست داشته باشن مثل پانسیون ها.پیش حیوونای دیگه.

اگر بی رویه غذا بدین تعدادشون زیاد میشه اونم جایی که نباید.

اینطوری دولت به جای پانسیون ازبین مییرنشون ...

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

گذشته هم همین حیوانات بوده نه عقیم میکردند نه غذا می‌دادند نه‌ سم مشکل جامعه ما عدم تعادل هست یکی اف ...

متاسفانه درست نیست چون انسان به طور افراطی محیط زندگی اون ها رو تخریب میکنه …

خیلی از همین حیوانات با شکار زندگی میکردن 

وقتی باغ و دشتی وجود نداشته باشه و با ساختمان جایگزین بشن 

اون ها خواه یا ناخواه با انسان همسفره میشن و نیازمند به غذای انسان

متاسفانه درست نیست چون انسان به طور افراطی محیط زندگی اون ها رو تخریب میکنه …خیلی از همین حیوانات با ...

منم همین میگم دخالت انسان باعث شده که این چرخه از روند طبیعی خودش خارج بشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

فکز میکنن ما میگیم اقا حیوانات رو بکشید و بهشون ظلم کنید نه ما هم اگر میگیم غذا ندین برای خود حیوانه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه گربه تو حیاطمون زایید... 

دوتا بچه هاش تو حیاطمون بزرگ شدن، کلی غذا می‌دادیم کلی نازشون میکردیم

قشنگ گشنشون میشد از پنجره بالا میومدن تو خونه رو نگاه میکردن میو میو میکردن😂❤️

ولی دیدیم خیلی نسبت به یک گربه معمولی ضعیفن

بلد نیستن خودشون غذا درست کنن.. 

بلد نیستن از خیلی جاها بپرن 

انگار تنبل شده بودن و استعداد های ذاتیشون و ازشون گرفته بودیم... 

وقتی بیرون بردیمشون که برن 

یکیش برگشته بود ولی رفته بود تو ماشین همسایه و مرده بود 

یکیش هم باز حامله برگشت که باز رفت ولی خیلی لاغر شده بود.. 

همیشه این عذاب وجدانو دارم که نزاشتیم قوی بار بیان، اونجور که باید زندگیشونو کنن.. 

ما شرایط اوردن به خونمون نداشتیم، تو همون حیاط خودشون بودن و ما دلمون می سوخت و همش غذا می‌دادیم، قشنگ هر وعده بهشون غذا میدادیم

واقعا دوستششون دارم و داشتم

ولی افسوس که با لطف بی اندازه، زندگی طبیعیشونو گرفتم ازشون 

(باید غذا داد، کمک کرد، ولی به اندازه، نه مثل اشتباه ما که حق زندگی واقعیو از اون حیوان بگیره) 

گذشته هم همین حیوانات بوده نه عقیم میکردند نه غذا می‌دادند نه‌ سم مشکل جامعه ما عدم تعادل هست یکی اف ...

من با سم دادن بسیار مخالف ام و کارمای خیلی بدی داره 

مطمعن هستم که هیچ کدوم از افراد مخالف با سم دادن و ازار و اریت حیوانات موافق نبوده و نیستند و تنها از تولید مثل بی رویه و انتقال بیماری شاکی هستن

خواهرمن خیلی حیوان دوسته برا یه سگی غذا برده که چندتا توله داشته یکی از توله هاش مرده بوده سگه سهم غذای خودشوگذاشته روسر تولش که مرده لیسش زده که بیداربشه غذابخوره

نمی دونم چه جوری میشه برای یه عده تفهیم کرد که کره زمین فقط مال ما انسانها نیست . ما بخش زیادی از قل ...

خب چرا غذا میدین چرا موسسات خصوصی راه نمیندازین پنلهگاه درست نمیکنین؟ عقیم نمیکنین؟ 

همین غذا دادن باعث میشه زاد و ولدشون زیاد بشه. 

همتا اسم خـودمه♥

من چهارتا گربه در خونمون عادت کردن فقط به همونا غذا میدم از وقتی اومدن دیگه موش نیست ازشون راحت شدم هر کاریم میکنم نزدیک نمیشن به هیچ کس حتی پیش خودمم نمیان یخ نیازشون کنم نمیدونم چرا طفلیا ولی خب بلاخره گربه ها اینجورین اذیتی ندارن بنظرم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری