2777
2789
عنوان

نظرم درباره تاپیک های غذا دادن به سگ و گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 36 پست
خب چرا غذا میدین چرا موسسات خصوصی راه نمیندازین پنلهگاه درست نمیکنین؟ عقیم نمیکنین؟ همین غذا دادن با ...

حرف شما هم منطقیه . اون مشکل و باید دولت‌ها حل کنند . به دست ما حل نمیشه 

نمی دونم چه جوری میشه برای یه عده تفهیم کرد که کره زمین فقط مال ما انسانها نیست . ما بخش زیادی از قل ...

اصلا انسان ها و طبیعیت و حیوانات 

چرخه هایی مرتبط به هم هستن

هر سه به زیستن و زندگی هم یجورایی کمک میکنن

مخصوصا به انسان 

برای همین برهم زدن چرخه طبیعیت و حیوانات، اسیب بزرگ و به خود انسان میرسونه 

باید هرچیزی در تعادل باشه

هم کمک کردن

و هم کمک نکردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از حیوانات متنفر نیستم اتفاقا بنظرم بامزه هستن اما الان تو محیط زندگیم جوری شده ک من جرئت ندارم تا مغازه پیاده برم از بس سگای وحشی دنبالم راه میفتن اونم نه یکی، بلکه سه چهارتا و تو این شرایط میبینم بعضی همسایه های حامی حیوانات میان بهشون غذا میدن و اوناام فک میکنن همه آدما قراره بهشون غذا بدن و همش دنبال بقیه راه میفتن. منم موافق کشتنشون نیستم اما باید ببرنشون یه جای دیگه چون واقعا هرروز با ترس و لرز میرم بیرون. 

خب چرا غذا میدین چرا موسسات خصوصی راه نمیندازین پنلهگاه درست نمیکنین؟ عقیم نمیکنین؟ همین غذا دادن با ...

امیدوارم تعلیق نشم اما مملکت بی صاحب هست

و ما هنوز داریم برای اصلاح قوانین و حق خواهی خودمون عذاب میکشیم 

خیلی راه مونده تا حق حیوانات 

من از حیوانات متنفر نیستم اتفاقا بنظرم بامزه هستن اما الان تو محیط زندگیم جوری شده ک من جرئت ندارم ت ...

درک میکنم 

جالبه که طرف ما چند تا سگ عقیم شده که علامت گذاری شده زندگی میکنن و من هیچ وقت رفتار بدی ازشون ندیدم 

ولی از سگ های ولگرد دیدم 

یه گربه تو حیاطمون زایید... دوتا بچه هاش تو حیاطمون بزرگ شدن، کلی غذا می‌دادیم کلی نازشون میکردیمقشن ...

اره دیگه اونا از بچگی به دست شما عادت کردن اینجوری درست نیست ، ولی مثلا من داشتم بیرون ساندویچ میخوردم یه گربه اومد نشست روبروم فقط به غذام نگاه میکرد خب من اون غذا کوفتم میشد اگر بهش نمیدادم ، یه تیکه از ساندویچمو بهش دادم ، ولی همونجام یکی بود که مخالفت کرد بخاطر اینکه من یه تیکه از غذامو دادم به گربه😐

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
امیدوارم تعلیق نشم اما مملکت بی صاحب هستو ما هنوز داریم برای اصلاح قوانین و حق خواهی خودمون عذاب میک ...

اره اون که صد البته درسته ولی من میگم همین پول رو میشه برای عقیم سازی حیوانات خرج کرد سگ ی طبیعتی داره اگر خیالش بابت غذا و اسایشش راحت نباشه زاد و ولدش کمتر میشه

همتا اسم خـودمه♥
اره دیگه اونا از بچگی به دست شما عادت کردن اینجوری درست نیست ، ولی مثلا من داشتم بیرون ساندویچ میخور ...

این به نظرم اوکیه دیگه ما هم انسانیم سنگ که نیستیم من بیشتر اونایی رو میگم پول جنع میکنن برای حیوونا غذا میخرن

همتا اسم خـودمه♥
یکیشون منو دنبال کرد خوردم زمین پام شکست

ای واای. 

بخدا منم ساعت شش صبح میرم دانشگاه با هزارتا ترس و لرز هیچکس تو کوچه نیست از اون ور صدای گله سگای وحشی میاد. کاش ی فکر میکردن واقعا 

اره دیگه اونا از بچگی به دست شما عادت کردن اینجوری درست نیست ، ولی مثلا من داشتم بیرون ساندویچ میخور ...

نه دیگ واقعا در این حد بی رحمی لازم نیست😐

کمک این مدلی اتفاقا خیر داره

بابام هر وقت شد استخون های مرغ و... جمع میکنه می ریزه بیابون اگ حیونیی چیزی رد شد بخوره 

ای واای. بخدا منم ساعت شش صبح میرم دانشگاه با هزارتا ترس و لرز هیچکس تو کوچه نیست از اون ور صدای گله ...

در کل نترس اگر دیدی دنبالت کردن بشین بفهمن ترسیدی بدتر میشه. حالتی میخوای ی سنگ از زمین برداری معمولا فرار میکنن

این سگه فکر میکرد من میخوام غذاش بدم منم از ترس میدویدم اونم دنبالم 😁

همتا اسم خـودمه♥