2777
2789
عنوان

نظرم درباره تاپیک های غذا دادن به سگ و گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 36 پست
ترکیه عقیم میکنن سیاست ترکیه چیه دقیقا؟برو ببین مردمش چجوری به گربه و سگ احترام میزارن خونه درست میک ...

این رو واقعا نمیدونم ولی مطمعنم که یه بخشی رو حداقل برای کنترل جمعیت عقیم میکنن 

الان دولت حل نمیکنه ما باید به این مشکل دامن بزنیم؟

تو قسمت‌هایی که خطرناکند نه. ولی جاهای دیگه چه اشکالی داره . باید یه سری پستها و .... درست بشه تو فضای مجازی .‌بلکه دولت به فکر بیفته . امنیت هم انسانها رعایت شه هم حقوق حیوانات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رو واقعا نمیدونم ولی مطمعنم که یه بخشی رو حداقل برای کنترل جمعیت عقیم میکنن

خب شما که نمیدونی با اطمینان نگو 

هیچم عقیم نمیکنن 

برو توی ترکیه پاتو بزار روی دم یک گربه ببین چجوری مردمش تیکه پارت میکنن

خلاصه مطلب اینه که همه ما حق داریم …

تا زمانی که  قانونی تصویب نشه همین اش و همین کاسه هست

و دولت مهم ترین وظیفه رو باید داشته باشه ،هر چقدر یه عده ای خالصانه تلاش کنن یه عده دیگه به خاطر نبودن قانون دست به کارای ناجور میزنن بدون اینکه عواقبی براشون به دنبال داشته باشه 

مثل همین حیوان ازاری 

قانونی  باید تصویب شه که هم از حیوانات حمایت میکنه هم از حقوق انسان

خب شما که نمیدونی با اطمینان نگو هیچم عقیم نمیکنن برو توی ترکیه پاتو بزار روی دم یک گربه ببین چجوری ...

عزیزم من رفتم 

خودم روی گوش سگ ها علامت عقیم سازی و واکسیناسیون دیدم

خب شما که نمیدونی با اطمینان نگو هیچم عقیم نمیکنن برو توی ترکیه پاتو بزار روی دم یک گربه ببین چجوری ...

چیزی که شما میگید مربوط به حیوان دوستی هست نه عقیم سازی