2777
2789
عنوان

بدترین کاری که خانوادتون جلو شوهرتون کردن که خجالت کشیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 7434 بازدید | 39 پست

وای بابام همش خاطرات تکراری تعریف میکنه

یعنی  برای هزاااارمین باراااا

من خودم پا میشم برم مثلا چای بیارم بس که شنیدم

اگرم گوش نکنی ناراحت میشه میگه دارم با شما حرف میزنما😂😂😂

همیشه هم شلوار کردی میپوشه شلوارو  میکشه تا زیر سینش 

خیلی خنده داره😎😎😎

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بابام همش خاطرات تکراری تعریف میکنه یعنی  برای هزاااارمین باراااا من خودم پا میشم برم مثل ...

وای خاطرات تکراری بابا رو نگو که دلم خونههههههه بابای من یه نفس حرف میزنه اجازه اظهار نظرم به شوهرم نمیده. یه بار اومده بود دنبالم بریم شام بخوریم بابام شروع کرد تعریف کردن از زن دوم بابابزرگم و مهریش و زمیناشون و ...داشت دیرمون میشد حرفشم تموم نمیشد که نمیشد😭

یه بارم همشون خونه ما بودن اومد از بیرون همونجوری نشست و حرف رو شروع کرد جوراباش بو می داد 

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
وای خاطرات تکراری بابا رو نگو که دلم خونههههههه بابای من یه نفس حرف میزنه اجازه اظهار نظرم به شوهرم ...

كاش باباى منم بود و همه اين كارايى كه ميگيدو ميكرد😔قدر مامان باباهاتونو بدونيد هيچ موقع به خاطرشون خجالت نكشيد😢

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
كاش باباى منم بود و همه اين كارايى كه ميگيدو ميكرد😔قدر مامان باباهاتونو بدونيد هيچ موقع به خاطرشون ...

دقيييييييييييقا داشتم بهم فك ميكردم من شش ماه از نامزديم رد شد ك بابام فوت كرد.... كاش بودو از اين كارا ميكرد منم حرص ميخوردم..😔😔😔كاش بودن هركاري ميكردن فقط بودن😔

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
وای بابام همش خاطرات تکراری تعریف میکنه یعنی  برای هزاااارمین باراااا من خودم پا میشم برم مثل ...

دقیقا مثل بابای مت...وای نکنه ما خواهر ناتنی هستیم😂😂😂😂

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات  
وای خاطرات تکراری بابا رو نگو که دلم خونههههههه بابای من یه نفس حرف میزنه اجازه اظهار نظرم به شوهرم ...

وای وای 

از کسایی تعریف میکنه من خودم نمیشناسمشون اما انقدر تکرار کرده شوهرم میشناستشون از اسماشون😂😂😂

بوی جوراب 😂😂😂😂

تازه بابای من اون وسط مسطا یه پاتک به دماغشم میزنه

عقد بوديم، با مامان و بابام و شوهرم و خواهرم نشسته بوديم، يادم نيست بحث چي بود، مامانم يهو برگشت با خنده گفت فرمينا مثل اين لباساي پر زرق و برق پشت ويترينه، از دور عاليه و چشم ادمو ميگيره، ولي بهش كه نزديك ميشي ميبيني همچين خيلي ام چيز خاصي نيست

من😐

شوهرم😲😲😲

بابام😒

مامانم😏

البته بعدن اخلاق مامانم اومد دست شوهرمو فهميد كلا اينجوريه، الان هراز چندگاهي ميگه ميخنديم

ولي اون روز ابروم رفت😕

دقيييييييييييقا داشتم بهم فك ميكردم من شش ماه از نامزديم رد شد ك بابام فوت كرد.... كاش بودو از اين ك ...

خدا بيامرزه باباتو عزيزم،منم يكسال بود نامزد بودم پدرومادرمو تو تصادف از دست دادم😭خيلى سخته منم به اون روزا فكر ميكنم فقط ميگم كاش بود كاش هيچى نداشتيم همه داراييمونو ميداديم فقط اونا بودن

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
دقیقا مثل بابای مت...وای نکنه ما خواهر ناتنی هستیم😂😂😂😂

همیشه یه حسی به من میگفت به خواهر دارم که گم شده(

به سبک فیلم هندیا بخونش)😎😎

اووووه خواهر بیا درآغوشم..😭😭😭😭😭😭

اه نمی تونم آخه جببببار سیینک منو اسیر کرده👳👳👳👳👳👳👳👳👳😂😂😂😂😂😂

یعنی غروب جمعه ی کسالت بار و نی نی سایتو جفنگ گویی😎😎😎👏👏👏👏

خدا بيامرزه باباتو عزيزم،منم يكسال بود نامزد بودم پدرومادرمو تو تصادف از دست دادم😭خيلى سخته منم به ...

خدا پدرومادر شمارو هم بيامرزه عزيزم... خيلي سخته ك جفتشونو باهم از دست دادي😔...

ميبيني برنامه ريزي هاي خدا چقدر درسته... من به زور ازدواج كردم ولي الان ميفهمم اگه شوهرم نبود بعد از فوت پدرم منم ميمردم... شما هم تايم خوبي ازدواج كردي ك بشه مرهمت عزيزم.. روحشون قرين ارامش... خدا انقدر دلتو غرق ارامش وشادي كنه كمتر نبودشون رو حس كني❤️

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.