2777
2789
عنوان

بدترین کاری که خانوادتون جلو شوهرتون کردن که خجالت کشیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 7434 بازدید | 39 پست

مامان بابای من 😐 خیلی حواسشون بهم هست ولی همیشه آبرومُ بردن ، از دعواهاشون. جلو شوهرم یا حتی دعوا باشوهرم 😐 بابام عیبای منُ جلو شوهرم بم میگه 😐 حتی جلو مادرشوهر پدر شوهرم ...اون اول ها روزهای عقد، من تصمیم گرفته بودم کلا هرچه قدر آدمِ شلوغی ام حداقل جلو شوهرم وانمود کنم خیلی مرتبم اون وقت بابام قبل از همه چی دو روز. بعد از عقد رفته بود به شوهرم گفته بود این خیلی شلوغه یکم نصیحتش کنید 😐 من هیفده سالم بود عقد. کردمُ مدرسه میرفتم همیشه کتابام تو اتاقم اطرافم ریخته بودُ خرخون بودم ، بابام همیشه بم گیر میداد ... وای هنوزم که فک میکنم میخوام آتیش بگیرم ... حالا خداروشکر شوهرم مهربونه ولی به هرحال از همون اول تو ذهنش شدم یه آدمِ شلوغ ... ینی یکم تعجب کرده بود همه ی وانمود به مرتبی هام لو رفته بود 😑😂 واسه اینکه ثابت کنم سعی میکنم تو خونه خودم همه چی مرتب باشه ...😂

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

من مجردم

ي خاستگار داشتم خيلي دنبال من بود يعني باهم اشنايي داشتيم اززمان دانشگاه 

ي روز اومد ك با مامانم حرف بزنه حرفاي اخرش

مامانم مخالف بود كلن

بهش گفت عاشق چيه دختر من شدي؟ اين نه بلده غذا بپزه نه كار خونه ميكنه دست ب هيچي هم نميزنه و كلن انقد بد گفته بود

بعد در ادامش خاسنگارم گفته بود اره ميدونم اينم ميدونم ك بچه هم نميخاد حوصله بچه بزرگ كردنم نداره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای خانواده شوهر خواهرم ترکن و ما از مشهد.شب عروسی خواهرم بود.جشن تموم شده بود و داشتیم برمیگشتیم خونمون.تو راه گوشی بابام زنگ خورد.بابام گوشیو برداشت یکم به مسخره ترکی حرف زد و خندید.{خانومای ترک ناراحت نشین منظورم اینه که بابام ترکی بلد نبود ولی سعی میکرد حرف بزنه نمیتونست مسخره میگفت}من فقط از تو حرفاش فهمیدم میگه خخخ یه اهنگ گ . و .ز کن تا ما برسیم خخخ مثلن میخاست ترکی حرف بزنه.بعد که قطع کرد پرسیدم کی بود؟گفت داداشت.رفتن خونه کلید نداشتن تو ماشین موندن مهمونا هم پشت درموندن.وقتی رسیدیم خونه بابام به عموم گفت وسط راه علی زنگ زد خبر داد که پشت درموندین.یهو داداشم گفت من که زنگ نزدم....

عاقا بعد کاشف به عمل اومد اونی که زنگ زده پدر شوهر خواهرم بوده.بنده خدا به روش نیاورد اصن که بابام همچین حرفی زده خخخ.بابام تا چندوقت خجالت میکشید                 

وای بابام همش خاطرات تکراری تعریف میکنه یعنی  برای هزاااارمین باراااا من خودم پا میشم برم مثل ...

اي جانم نگو باباي منم همش خاطرات تكراري تعريف ميكرد من و شوهرمم با هيجان ميشستيم گوش ميداديم دلش نشكنه دلم براش يه ذره شده😭😭

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
اي جانم نگو باباي منم همش خاطرات تكراري تعريف ميكرد من و شوهرمم با هيجان ميشستيم گوش ميداديم دلش نشك ...

آخی😍😍😍😍

چه دختر مهربونی

من دخترِ بدیم اما

آخه گوش نمیدم.🙈🙈🙈🙈🙈میرم چایی مایی بیارم.شوهرمم تو سکوت گوش میده

اما شوهرخواهرم  وسط خاطراتش هم سوالم میپرسه بی شرف😂😂😂با یه هیجانی گوش میده که نگو

انقددددر بابام ادامه میده تا مامانم بیاد بهش چشم غره میره بابام ول میکنه

الهی فداش شم اما خداییش خیلی تکرارین خیییییلیییی

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
خدا پدرومادر شمارو هم بيامرزه عزيزم... خيلي سخته ك جفتشونو باهم از دست دادي😔... ميبيني برنامه ريزي ...

مرسى گلم خدا عزيزانتو حفظ كنه برات،آره خداروشكر همسرو داداشم بودن،ممنون از دعاى قشنگت شما هم همينطور

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
آخی😍😍😍😍 چه دختر مهربونی من دخترِ بدیم اما آخه گوش نمیدم.🙈🙈🙈🙈🙈میرم چایی مایی بیارم.شوهرمم ...

من پدر بزرگم این طوریه.....وایییییی 

کافیه من وشوهرم باشیم هفت نفر ادم رو بخط میکنه از بچگیش شروع میکنه تا رفقا و کارشو خوشیها و سختیها و زندگینامه.... 😭 میخایم باهم حرف بزنیم نمیذاره کافیه یکی با یکی دیگه اروم حرف بزنه میگه بچچچچچچچچه با توام گوش بدههههه😆😆😆😆😆😆

خداییش دوستش دارم اما بخداگناه داریم😭

یا من هو به کل مکان
من پدر بزرگم این طوریه.....وایییییی  کافیه من وشوهرم باشیم هفت نفر ادم رو بخط میکنه از بچگیش ش ...

😂😂😂😂😂

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪