2777
2789
عنوان

ب دوستم گفتم فردا

201 بازدید | 43 پست

نمیام مدرسه بهونه الکی اوردم که نمیتونم بچه های کلاسو تحمل کنم حالا اصرار میکنه ک بیا یجوری دوتایی تحملشون میکنیم )))د آخه موضوع اصلی تویی تورو نمیتونم تحمل کنم خدااا کی این مدرسه تموم میشه من از دستش راحت شم واقعا دیگه حس میکنم روانی شدم از دستش

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه رفتاراش‌چجوریه؟

اینقد این ادم سمه اینطوریه ک همه رو گرفتن مارو نگرفتن همه اینکار کردن ما شانس نداریم یا اینکه فلان پسر ب من لبخند زد یا انداممو هر پسری میبینه عاشقم کیشه یا خاستگار دارم بابا این حتی تو خونشون کباب هم میخوره میاد کلاس میزاره منم اصلا اهل گفتن این چیزا نیستم و اینقدرم بهم حس ناکافی بودن داده که کلا اعتماد به نفسم صفر شده😑😑

چشه

اینقد این ادم سمه اینطوریه ک همه رو گرفتن مارو نگرفتن همه اینکار کردن ما شانس نداریم یا اینکه فلان پسر ب من لبخند زد یا انداممو هر پسری میبینه عاشقم کیشه یا خاستگار دارم بابا این حتی تو خونشون کباب هم میخوره میاد کلاس میزاره منم اصلا اهل گفتن این چیزا نیستم و اینقدرم بهم حس ناکافی بودن داده که کلا اعتماد به نفسم صفر شده😑😑