2777
2789
عنوان

ب دوستم گفتم فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 43 پست
سلام خوبی؟میگم شما همونی که برات کامنت گذاشتم گفتم نتیجهعمل پسرتو بگو؟وای پیدات کردم حسابی الان برات ...

سلام عزیزم خوبی خواهر یک شنبه هست الان بیمارستانیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما خیلی زیر اب زن و حسودم هست

زیر اب زن ک نه ولی بی معرفتو حسوده خیلی یعنی تا یچیزی میخرم می‌ره مثلش میخره چند روز پیش همینطوری بهش گفتم ماسک زردچوبه میزنم فرداش اومد دیدم لای ناخوناش زرده گفتم چیکار کردی گف ماسک زردچوبه زدم حالا اون لحظه قیافه منن😳😐

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
زیر اب زن ک نه ولی بی معرفتو حسوده خیلی یعنی تا یچیزی میخرم می‌ره مثلش میخره چند روز پیش همینطوری به ...

دوری کن به شدت ادم سمی هست دیدم قبلا نمونش اینا همه چیشون از بقیه کپ میکنن و اهدافت هم بهش نگو 

الهی درست بشه هرچی صلاحه🌺🌺

قریونت برم من خواهر خیلی ماهی تو بخدا😘😘😘😘

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره مشخصه تاثیر منفی گذاشته عصبیت کرده هروق از خودش تعریف کرد بهش زل بزن سکوت کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14645110/

این تاپیکمو بخون

[QUOTE=372116129]اره خییلی،،،اشتباه کردم از اولم ب عنوان دوست انتخابش کردم [/QUOTخونه همدیگه رفتین

نه خداروشک میخاست ی چن باری بیاد من زیربار نرفتم ،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/14645110/ این تاپیکمو بخون 

دوری کن به شدت ادم سمی هست دیدم قبلا نمونش اینا همه چیشون از بقیه کپ میکنن و اهدافت هم بهش نگو

جدیدا الکب بهش گفتم خاستگار دارم میخاییم قبول کنیم نمیدونی حتی از قیافشم معلومه حسادتتتتتت