2777
2789
عنوان

اشپزای گل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 36 پست
رو جوجه گردون دیگه نمیشه فویل کشید. باید بذاری یواش یواش بپزه. مرغ که داره تو جوجه گردون میچرخه و می ...

اها .‌. پس اونجوری مرغ خشک نمیشه ..

ببخشید ک خیلی سوال میپرسم ..

ماهی شکم‌پر ب نظر شپا بزارم فر یا سرخ کنمش؟ 

میگم فقط روی مرع فویل میکشی یا دور تا دورشو؟

روی ظرف باید فویل بکشی. مثلا من توی پیرکس درست میکنم روی پیرکس فویل میکشم. هم لازانیا هم مرغ توی پیرکس درست میکنم روی ظرف پیرکس فویل میکشم.

یه وقت روی پیتزا فویل نکشی. آب میندازه خراب میشه.

پیتزا همینجوری بذاری تو فر میپزه خشک نمیشه. تو پیتزات برای این خشک شد که خمیرت بد بود.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها .‌. پس اونجوری مرغ خشک نمیشه ..ببخشید ک خیلی سوال میپرسم ..ماهی شکم‌پر ب نظر شپا بزارم فر یا سرخ ...

من ماهی تو فر خیلی دوست دارم. از رو گاز خوشمزه تر میشه. ماهی هم فویل نمیخواد. چون یه حرارت بهش بخوره هم میپزه هم خشک نمیشه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
روی ظرف باید فویل بکشی. مثلا من توی پیرکس درست میکنم روی پیرکس فویل میکشم. هم لازانیا هم مرغ توی پیر ...

اوکی پس داخل ظرف پیرکس خودش اب میندازه برا مرغ 

مرسی خیلی کمکم کردی