2777
2789
عنوان

اضطراب اجتماعی و وسواس فکری عملی

202 بازدید | 39 پست

اگر اضطراب اجتماعی یا وسواس فکری عملی دارید بنویسید علائمش برای شما چطور است و برای درمانش چیکارهای کردید. درمورد درمانش راهنمایی تان می کنم.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضطراب اجتماعی

اورثینک

دارم

وسواس فکری هم نمیدونم دارم یا ندارم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اضطراب اجتماعیاورثینکدارموسواس فکری هم نمیدونم دارم یا ندارم

میخوام سر کلاس یا جمع صحبت کنم صورت قرمز میشه عدق میکنم دمای بدنم بالا میره خوب نمیتونم صحبت کنم 

البته بعصی موقع هام اینجوری نیستم

هر چیزی رو تحلیل میکنم چرا این اینجوری نکنه من کاری کردم که چنین رفتاری کرده و...

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اتفاقا جفتشو داشتم برا وسواس فلوکسیتین دکتر دد و براخوابم یه قرصه دگ ک یکسال خوردم ۱۴ کیلو وزنمو برد بالا بعد زیر نظر خودت دکتر قطع کردم چون متاشفانه همینجور داشتم چاق میشدم وگرنه ازقرصا کانلا راضی بودم خوابمو اوکی کرده بود (من شبا خیلی خیلی سخت خوابم میبره و اکثرا صبا میخوابم شبا دوساعت سه ساعت باید بقلتم تا خوابم ببره)

برا اضطراب یاهمون هراس اجتناعی متاشفانه هنوزم دارمش و باهیجی درست نشده

توروخدا هرکی خوب شده راهنمایی کنه ممنون میشم از لطفتون خدا خیرت بده🌸

وسواس فکری دارم نشخوار فکری

مثلا غذام ته میگیره تا ساعتها میگم اگه زودتر رفته بودم اینجوری نمیشد . بعد هی میگم این برنج ته گرفته بو سوختگی میده

اضطراب اجتماعی هم تو جایی که بار اولم باشه خیلی میترسم استرس دارم

اتفاقا جفتشو داشتم برا وسواس فلوکسیتین دکتر دد و براخوابم یه قرصه دگ ک یکسال خوردم ۱۴ کیلو وزنمو برد ...

میخوام جلو جمع با تلفن صحبت کنم اصلا اینکارو نمیکنم حس میکنم همش دارن ب من گوش میدنو و تودلشون قضاوت میکنن