2777
2789
عنوان

اشپزای گل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند دقیقه از زیر رون میکنید ؟

بستگی به دمای فر داره. اگه زیاد کنی نیم ساعت. اگه کم باشه ۴۰ دقیقه. زیرش طلایی بشه یعنی پخته

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
ولی من مرغ میزارم خشک‌میشه

راست میگی. حواسم به مرغ نبود. مرغ هم اولش باید فویل بکشی که بپزه خشک نشه. بعد فویل رو بردار یه کم سرخ شه طلایی شه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
راست میگی. حواسم به مرغ نبود. مرغ هم اولش باید فویل بکشی که بپزه خشک نشه. بعد فویل رو بردار یه کم سر ...

اره بهم‌اینجوری گفتن و گفتن کاسه اب بزارم 

اره بهم‌اینجوری گفتن و گفتن کاسه اب بزارم

من کاسه آب نمیذارم. فایده نداره

عه منم دیدم فایده نداشت .. فویل میکشی قشنگ مرغ میپزه؟

قشنگ له له میشه. ولی اصلا آب نریز تو مرغات. چون وقتی فویل میکشی خودش کلی آب میندازه. بعدش باید فویل رو برداری. از بالا روشن کنی سرخ شه طلایی شه

مرغ شکم پر رو روی جوجه گردون بازم فویل میکشین؟

رو جوجه گردون دیگه نمیشه فویل کشید. باید بذاری یواش یواش بپزه. مرغ که داره تو جوجه گردون میچرخه و میپزه. زیرش یه ظرف سبزیجات مثل گوجه و پیاز فلفل دلمه بذار آب مرغ میچکه میریزه زیرش سبزیجات میپزه و سرخ میشه خیلی خوشمزه میشه

قشنگ له له میشه. ولی اصلا آب نریز تو مرغات. چون وقتی فویل میکشی خودش کلی آب میندازه. بعدش باید فویل ...

میگم فقط روی مرع فویل میکشی یا دور تا دورشو؟