2777
2789
عنوان

اشپزای گل بیاین

158 بازدید | 36 پست

من دیروز پیتزا درست کردم ، 

خمیر نیمه اماده بود .. پنیر پیتزا خیلی ریختم ولی روی پیتزام شکلش بد شد و یکم انگار  مواد داخلش نپخته بود 

پنیر پیتزاشم پف کرد 😐

راهکار میدین؟ 

الانم میخام لازانیا درست کنیم نمیدونم جیکار کنم !

و اینکه من از فرگاز استفاده میکنم چیکار کنم خشک نشه 

کاسه اب میزارم ولی بخار ننیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پیتزا خمیر اماده نخر هیچوقت،خودت درست کن نرم و عالی میشه،و کیفیت پنیر پیتزاهم مهمه،بعضی مارکا اص ...

خمیر تاحالا درست نکردم یعنی با ارد معمولی ؟

پیتزا باید خودت خمیر درست کنی.

لازانیا برای اینکه خشک نشه باید روش رو فویل بکشی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خمیر تاحالا درست نکردم یعنی با ارد معمولی ؟

اره عزیزم،دستورشم خیلی ساده س،فقط همیشه یه کیلو ارد داشته باش خونه،انقد خوب میشه پیتزاهات،با خمیر اماده خشک و نازک میشه

لازانیا من نپختم تاحالا

مغرور منم که چون تویی را دارم ...
میتونم یعنی؟ چون تا حالا درست‌نکردم

دیگه باید از یه جای شروع کنی ،بعد کم کم ب اردت اضافه کن یه نصف قاشق.روغن بریز بعد نمک به نصف ق چ ب خمیر خوب درست کن ورز بده بعد بذار یکساعت به جای گرم بمونه 

چون فرم گازه باید کلا همه چیزو فویل بکشم؟

نه فقط لازانیا. منم فر گازی دارم. همه چی توش محشر میشه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بعد میخوای پیتزا درست کنی. ده دقیقه آخر از بالا روشن کن که روی پیتزا طلایی بشه