2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 48 پست
بهش به چشم دوستت نگاه کن.به چشم یکی مثل خودت

این به شرطی هست که نظر اون خانم هم دوستانه باشه نه منفعت طلبانه و فتنه برانگیر و تنش زا

استارتر می گن موقعی که نیاز به حل مشکل هست ایشون همسرشون رو که پسر خانواده هست به طرق مختلف از ماجرا و حل مشکل و دادگاه دور می کنند و موقع منفعت و تصمیم گیری که میشه خودشون رو دخالت می دن. این کار اصلا قابل قبول نیست که در سهم دیگران اینطوری اظهار نظر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن دختر خالته اصلا خواهر هم نه بازم ناراحت میشییا نه چون صرفا عروسه بهت بر خورده

بله ناراحت  میشم حتی اگر دختر خالم باشه وهمیشه هم گفتم اینجا بحث ارثیه هست نه دیزاین کردن خونه  

دراصل به اونی که ربطی نداره زن داداششه

به قول یکی از کاربرا اگر در جایگاه خواهر شوهر باشم به اسی حق میدم و در جایگاه عروس به عروسه حق میدم.

ولی خب باید ببینی روابط این خانواده تا قبل از این چطور بوده و با عروس چطور تا کردند و برعکس. 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

از کی تا حالا عروس از ارث پدر شوهرم سهم داره که نظر بده ارث مال شوهر خانمه

عروس یه استکان جا به جا کنه میشه کلفت موقع ارث و میراث سهم میخواد

دم به دم در همه دم برگل رخسار محمد آخرین برج ولایت بر علی شیر خدا ساقی کوثر صلوات🌹🌹🌹
ناراحت نشین اسی خانواده شوهر عروس رو برای روزای سخت میخان... کار دارن.. مریض دارن.. وقت دیگه عروس می ...

نگاه کن باور کن تو روز های سخت نبوده و ما پنج تا بچه ایم و هرکدوم اگر ازدواج کنیم میشیم ده نفر فکر کردین نگاه کن اگر بحث دخالت باشه عروس اولیه هم باید بیاد وسط اگر  بخوایم دخالت بدیم ولی فعلا بحث ارثیه  هست نه دیزاین خونه

نگاه کن باور کن تو روز های سخت نبوده و ما پنج تا بچه ایم و هرکدوم اگر ازدواج کنیم میشیم ده نفر فکر ک ...

از اول باید جلسه رو خانواده خودتون دست میگرفت.. هیچ کدوم از عروس دامادا اصلا نفهمن.. محرمانه 

از کی تا حالا عروس از ارث پدر شوهرم سهم داره که نظر بده ارث مال شوهر خانمهعروس یه استکان جا به جا کن ...

بآور کن من زن ستیز نیستم و باور کن اونقد که مادرم به عروس ها داده ربعش  هم به من نداده ولی حرفم از اینه الان درسته من تو زندگیشون دخالت کنم؟ من حرف بدی نمیزنم فقط میگم خونه ساخته شد بیاد وسط فعلا هنوز تقسیم نشده عروس درسته بیاذ تو تقسیم بندی اصلا اگر میخواد بیاد خودش تقسیم کنه برامون

از اول باید جلسه رو خانواده خودتون دست میگرفت.. هیچ کدوم از عروس دامادا اصلا نفهمن.. محرمانه

دقیقا حرفم  از همینه ولی الان همه میان میپرن بهم که خونه خودشه و به توچه 

دقیقا حرفم از همینه ولی الان همه میان میپرن بهم که خونه خودشه و به توچه

کارشما از ریشه اشتباه بوده.. من خودم چون میدونم شوهرم اهل فضولی و دخالته اصلا تو خیلی چیزا خودمم نمیرم که اون حضور نداشته باشه حرف بزنه بقیه ناراحت بشن 

بخدا ختم عزیز ترین کسم نرفتم که این نباشه حرف مفت بزنه دراین حد

بآور کن من زن ستیز نیستم و باور کن اونقد که مادرم به عروس ها داده ربعش هم به من نداده ولی حرفم از ا ...

حرف اشتباهی نمیزنی عزیزم کاملا حق داری اینجا همه عروسا فرشتن خانواده شوهر دیو دوسر 😑

دم به دم در همه دم برگل رخسار محمد آخرین برج ولایت بر علی شیر خدا ساقی کوثر صلوات🌹🌹🌹