2777
2789
عنوان

سریال آبان کیا می‌بینن❔️

6617 بازدید | 29 پست

شمام احساس می‌کنید بهار چشمش دنبال امیره؟

یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی می‌زنه لطفا مسخره بازی درنیار. 

وای اره😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره😂

بخدا خیلی تابلوعه 

مخصوصا اینکه همش آبانم به طلاق تشویق میکنه

ولی یسریا میگن نه

یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی می‌زنه لطفا مسخره بازی درنیار. 

نه ولی از نویسنده ی فیلم متنفرم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نه

من بدبینم یعنی؟

بخدا خیلی تابلوعه مخصوصا اینکه همش آبانم به طلاق تشویق میکنهولی یسریا میگن نه

من همش میگم بهار هی میره خونشون اخر امیر و بهار میرن با هم 

ابان هم حالا با ثابت 

حس سزیال شهرزاد رو میگیرم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چرا

داره خراب می‌کنه میونه ی آبان و امیر رو .. من دوستشون دارم با هم قشنگن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من همش میگم بهار هی میره خونشون اخر امیر و بهار میرن با هم ابان هم حالا با ثابت حس سزیال شهرزاد رو م ...

منم دقیقااا

من دیشب خوندم این فیلم از یه فیلم خارجی به نام بی شرمانه کپی گرفته شده .آخرش میگن آبان با ثابت ازدواج میکنه هدف ثابت اینه چون سرطان داره از یه خانم نتبغه بچه داشته باشه آخرشم میمیره و همه ارثش به آبان میرسه اونم به امیر برمیگرده البته طبق فیلم خارجیه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..