2777
2789
عنوان

بنظرتون تقصیر منه بیاین لطفا

127 بازدید | 15 پست

داشتم می‌گغنم ک چرا بعضی از شما مردا واس مناسبتا گارد میگیرین و فک میکنین تبریک بگین یا ی هدیه کوچیکی بگیرین خیلی سخته براتون اونروز ولی ناراحت کردن منتظر گذاشتن اسون تره مگ چی میشه؟ یهو گغت ولنتاین و ای روزا خاص برا من معنی نداره وقتی میشه همه روزا ثابت کرد گغنم خب انتظار ی تبریک ک میشه داشت چون هیچوفت هیچوفت ازش ن کادو گرفتم ن چیزی حتی شارژم بزور خودش میفرستاد ک پس میدادم بعد گفت ن منظورت کادوس فک کردی برات خرس این چیزا میگیرم خیلی بم برخورد😐بعد فک میکنه اصن من مقصرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات. با کسی باش که بی نهایت واست ارزش قائل بشه

🥲خیلی ناراحت شدم ازش میدونست من با تبریک اینجوری این روزا خوشحال میشم ولی چون اعتقاد نداره نگفت، ولی من کارایی ک دوست نداشتم چون اون خوشحال میشد انجام دادم 

عزیزم اون می خواد پول خرج نکنه میگه اعتقاد ندارم مستقیم بهش بگو که خوشت نیومده از رفتارش چون به نظرم وقتی شما به عنوان یک خانم وارد رابطه شدید وظیفه فرد مقابل شما خوشحال کردن شماس چرا وقتی شارژ برات می‌گرفته بر میگردوندی ؟ وقتی محبتی میکنه وظیفه شما فقط تشکره چون شما آنقدر ارزشمند هستین که این محبت های کوچیک باید براتون سطحی به نظر بیاد 

چی بگم . والا من خودمم نمی‌دونم چرا از ولنتاین خوشم نمیاد با اینکه دخترم . ولی روز زن و مرد و مادر و ...

اصن برا خودمم مهم نیست فقط گفتم ی تبریک ساده آخه میگ ت اینستایی فک میکتی 😐ی سالگرد تولد فقط مهمه گفتم مگ من گغنم تجملات میخام ی تبریک گفت ن بیا اینم بخا ک تاحالا حتی ی سرسوزنم برام نگرفته با این چن سال میگذره 

اصن برا خودمم مهم نیست فقط گفتم ی تبریک ساده آخه میگ ت اینستایی فک میکتی 😐ی سالگرد تولد فقط مهمه گف ...

اوو غصه چه چیزایی را میخوری . بی خیال . غصه کم آوردی برای خودت جور می‌کنی غصه را ؟ سخت نگیر 

عزیزم اون می خواد پول خرج نکنه میگه اعتقاد ندارم مستقیم بهش بگو که خوشت نیومده از رفتارش چون به نظرم ...

بش گغنم ناراحت شدم ولی از نظر اون چدن گفتم ی تبریک حداقل فک کرد پرتوقع، گغنم زشته بهش پس بدم فردا نگن دختره لنگ چیزی بود، وگرنه هدیه ک خودش بگیره ی چی دیگه، ی بارم نشده بگه من خوشحال میشم ی کار کنه 

بش گغنم ناراحت شدم ولی از نظر اون چدن گفتم ی تبریک حداقل فک کرد پرتوقع، گغنم زشته بهش پس بدم فردا نگ ...

عزیزم وقتی شما هدیه ای رو قبول میکنی به معنای این نیست که شما لنگ اون هدیه بودی به معنای این هست که شما لایق اون هدیه بودید و پسری که بخواد چنین فکری بکنه که مثلا دختره لنگ هدیه منه بره بهتره به نظرم اگر کاری برای خوشحال کردنت نمیکنه توی چنین رابطه ای  نمون چون همه ی ما خانم ها لایق عشق و محبت گرفتن از طرف مقابل مون هستیم کسی که ارزش ما رو ندونه همون بهتر که نباشه