2777
2789

خدایا تو را بحق این شب عزیز اول از همممه سلامتی و فرج آقامون امام زمان عج🤲 بعد شفای همه مریضای روحی و روانی و جسمی🤲 خوشبختی و رفع موانع ازدواج جوونها🤲 سبز شدن دامن چشم انتظارا🤲 خونه دار شدن مستاجرا🤲 هدایت همه گمشدهها🤲روزی حلال و بابرکت 🤲 باز شدن گره مشکلات🤲عاقبت بخیری و سلامتی همه عزیزان 🤲 حاجت روایی همه آرزومندا🤲 شادی همه غصه دارا🤲 سلامتی و هدایت بچه ها🤲 شغل خوب برای همه جوونها🤲  ادای دین همه بدهکارا🤲 حفظ آبروی همه آبرومندا 🤲 سربلندی همه پدرا 🤲 عزت همه مادرا🤲 آرزوی قلبی همه حاجت دارا🤲 

آمین یا رب العالمین❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

التماس دعا

برای سلامتی و فرج و شفای مریض منظور صلوات💐🤲🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

میشه بیاید تاپیک یکی مونده به اخرم  بهترین شبه برای حاجت روایی💚

چند نفر کم داریم که بشیم ۴۰نفر

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

یک صلوات به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف

اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّــــدٍ وآلِ مُحَمَّد

وَعَجِّل فرجهم🌤

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•

🥰🥰😘

الهی خدا تا سال دیگه این موقع:

بچه های سالم و صالح

خوش روزی، خوش فکر ،خوش صورت، خوش سیرت، خوش قدم، خوش رو، خوش اخلاق، خوش بخت

بی منت و پر برکت

به همه فرزند چشم انتظارا، دو قلو عنایت کنه

بحق صلوات بر محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله

حاجت روا بخیر باشید ان شالله😍💐

کاشکی بشم 😓 کاش میشد منم تاسال دیگه این موقع ازدواج کرده بودم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم