2777
2789
عنوان

کیا جواب ان تی و آنومالی با ریسک اومده اما سلفری خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 40 پست
ان تی انجام دادمتو همین تاپیک و قبلی عکس آزمایشو سونو هستسونو جوابش خوبهآزمایش با ریسککه دکتر گفت یا ...

نه منظورم اینه   وقتی تو  آن تی ریسک زده بود ...نرفتید سلفری... من  آزمایش ا ن تیم که ریسک اومد همو موقع رفتم سلفری و دیگه به آزمایش آنو مالی احتیاجی نبود .

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

من تاپیک زدم در این مورد. ریسکش یک به سیزده بود یه نمودار قرمز زده بودند دکتر گفت بچت سندروم داره بی ...

آخ ننه قربون لم دادنش😍

خدارو شکر که قوی و آگاه هستی بچت و حفظ کردی و شکر که سالمه

برای من ریسک یک به۱۹

دکتر گفت یعنی ۵درصد احتمال سندروم داون هست اما ۵درصد برا ما خیلی مهمه 

فردا میرم سلفری محتاج دعاتونم🤲

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ ننه قربون لم دادنش😍خدارو شکر که قوی و آگاه هستی بچت و حفظ کردی و شکر که سالمهبرای من ریسک یک به۱ ...

عزیزم ایشالله سالمه بد به دلت راه نده ایشالله سالم بدنیا میاد زیر سایه مامان و باباش بزرگ میشه💚🧿بی خبرم نذاری جوابش اومد خبر بده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عزیزم ایشالله سالمه بد به دلت راه نده ایشالله سالم بدنیا میاد زیر سایه مامان و باباش بزرگ میشه💚🧿بی ...

چشم گل مهربون

امروز رفتم آزمایش انجام دادم گفت اگه نیاز به تکرار نباشه۱۰روز جوابش حاضره

اگه دیر تر تا ۲۰روز اینا

توکل ب خدا 

محتاج دعاتم❣️

چشم گل مهربونامروز رفتم آزمایش انجام دادم گفت اگه نیاز به تکرار نباشه۱۰روز جوابش حاضرهاگه دیر تر تا ...

بهت قول میدم نینیت سالمه خدا بزرگه ایشالله ده روز دیگه مطمئن میشی💚🌱

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بهت قول میدم نینیت سالمه خدا بزرگه ایشالله ده روز دیگه مطمئن میشی💚🌱

سلام مهربون برای این پیام پر مهرت تو اون یکی تاپیک صدات کردم

سلام مهربون برای این پیام پر مهرت تو اون یکی تاپیک صدات کردم

لطف کردی عزیزم به فکرت بودم💚 ایشالله اینبار تاپیک زایمان میزنی🥹🥹🥹🥹

لطف کردی عزیزم به فکرت بودم💚 ایشالله اینبار تاپیک زایمان میزنی🥹🥹🥹🥹

وای یعنی اینبار من انقد استرس کشیدم

یعنی میشه دیگه بیخیال باشم نیام سایت سرچ و تاپیک....

برم یهو موقع زایمان بیام بگم بالاخره سلامت بغلش کروم نی نی مو

ممنون از دعای خیرت خدا دختر و پسر گلتم برات نگه داره 🙏💐

وای یعنی اینبار من انقد استرس کشیدمیعنی میشه دیگه بیخیال باشم نیام سایت سرچ و تاپیک....برم یهو موقع ...

آره عزیزم چرا نشه؟ چیزی نمونده نصف راه رو اومدی. چند ماه دیگه نینی خان تشریف میارن زندگیتون👶دیگه خواب و خوراک و حموم آرایش پارتی عروسی تولد همه چی تعطیل میشه🤭☺️☺️ شوخی کردم با یه برنامه ریزی دقیق میتونی به همه کارهات برسی من همیشه دوش و آرایش و غذای خوب و خونه مرتب و تمیزم سر جاشه