2777
2789
عنوان

کیا جواب ان تی و آنومالی با ریسک اومده اما سلفری خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 40 پست
برای امضات به نیت۵تن صلوات فرستادمیامهدی ادرکنی🤲

ممنونم عزیزم 

التماس دعای فرج دارم ازت 

انشاءالله نی نی سالمه 

لحظه زایمان یادم کن خیلی دل شکستم😔💔

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

صلوات فرستادم عزیزم

نگران نباش، انشاالله که هیچ مشکلی نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم منم برای سلامتی شما صلوات فرستادم🙏

ممنونم قربونت برم

منم باردارم هفته ۱۲

هفته دیگه میرم غربالگری اول

ب خواست خودم سلفری هم دادم🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ممنونم قربونت برممنم باردارم هفته ۱۲هفته دیگه میرم غربالگری اولب خواست خودم سلفری هم دادم🌹

ب سلامتی و مبارکی

انشاالله که همه چی خوبه  و وضعیت نی نی و خودت عالی

چ خوب که از اول خودت درخواست دادی هم وقت هم تو هزینه سرفه جویی میشه و بیاره خیالت راحت میشه

همسرم نذاشت حتی با اینکه جواب ان تی خوب نیومد گفت اول آنامالی بدیم بعد اگه اونم خوب نیومد سلفری چون میگه بچم سالمه و نمیخوام تو استرس باشم

اما من اینجوری بیشتر استرس میکشم😥حالا تا کو تا شنبه بعد کو تا جواب بیاد احساس میکنم قلبم تو دهنمه

اما همسرم تو همه چی آروم و قویه

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

ب سلامتی و مبارکیانشاالله که همه چی خوبه و وضعیت نی نی و خودت عالیچ خوب که از اول خودت درخواست دادی ...

مرسی فداتشم قربونت برم. الهی که همه چی برای شما و نی نی هم خوب پیش بره.

اره من ب خاطر سنم که ۳۶ همون اول ب دکتر گفتم سلفری و میخوام انجام بدم، البته هنوز جوابش نیومده. منم همش استرس دارم

قربونت توکلت ب خدا باشه مطمئن باشه نی نی سالمه و اون ریسک ب خاطر سن زده شده🌹🌹 فکر و خیال نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی فداتشم قربونت برم. الهی که همه چی برای شما و نی نی هم خوب پیش بره.اره من ب خاطر سنم که ۳۶ همون ...

زنده و پایدار باشی عزیزم

میتونی بگی کجا انجام دادی سلفری؟هزینش چقد شد؟

من فردا میخوام برم نیلو

زنده و پایدار باشی عزیزممیتونی بگی کجا انجام دادی سلفری؟هزینش چقد شد؟من فردا میخوام برم نیلو

قربونت برم همچنین فداتشم😍

من ایران نیستم دوست قشنگم

اصلا نگران نباش بخیر و سلامتی باشه آزمایشت و با خبرهای خوب بیای🌹🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم همچنین فداتشم😍من ایران نیستم دوست قشنگماصلا نگران نباش بخیر و سلامتی باشه آزمایشت و با خ ...

انشاالله که جواب خیلی خوب میاد

خودت و نی نی همه چی عالی ب سلامتی این دوران و میگذرونید و به دنیاش میاری و از بزرگ کردنش خیرمیبینید🙏💐 

انشاالله همه باردارها ب سلامتی زایمان کنیم🤲🙏

انشاالله که جواب خیلی خوب میادخودت و نی نی همه چی عالی ب سلامتی این دوران و میگذرونید و به دنیاش میا ...

فدای محبتت بشم مرسی از دعای قشنگت🥰😍🙏🙏ممنونم عزیزم

همچنین برای شما و نی نی جان😘😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش عزیزم نی نی سالمه سالمه ...منم این تجربه رو داشتم....الان دو سالمه و خدا رو شکر سالمه ...برای منم ریسک  سندروم داشتم که سلفری دادم ...البته من  همون ۱۲ هفته رفتم سلفری و  خیالم راحتدشد دیگه آزمایش آنو ما لی رو ندادم ..

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

نگران نباش عزیزم نی نی سالمه سالمه ...منم این تجربه رو داشتم....الان دو سالمه و خدا رو شکر سالمه ... ...

خدارو شکر گلم خدا نگهدارتون باشه

انقد سرچ کردم چشمام داره از حدقه میزنه بیرون

منم گفتم سل فری بدیم ماشاالله ب دل همسرم گفت نمیخواد

حالا فردا دارم میرم که وارد۱۷هفته شدم

هنوزم میگه بریم اما هیچی نیست

شما تو زمان بارداری چند سالت بود؟من۳۸

خیلیا میگن برا سن بالا ریسک زده

خدارو شکر گلم خدا نگهدارتون باشهانقد سرچ کردم چشمام داره از حدقه میزنه بیرونمنم گفتم سل فری بدیم ماش ...

من ۲۹ سالم بود ... احتمالا بخاطر سن زده ‌..و اینکه چون تو ا ن تی انجام ندادید آنومالی هم ریسک زده ...نگران نباش نی نی سالمه 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

من ۲۹ سالم بود ... احتمالا بخاطر سن زده ‌..و اینکه چون تو ا ن تی انجام ندادید آنومالی هم ریسک زده .. ...

ان تی انجام دادم

تو همین تاپیک و قبلی عکس آزمایشو سونو هست

سونو جوابش خوبه

آزمایش با ریسک

که دکتر گفت یا برو سلفری یا برو آزمایش آنومالی

همسر گفت بریم آنومالی کهدیروز جوابش با ریسک بالاتر از ان تی آوند

حالا فردا بریم سل فری

من تاپیک زدم در این مورد. ریسکش یک به سیزده بود یه نمودار قرمز زده بودند دکتر گفت بچت سندروم داره بیا گواهی بدم برو کورتاژ.با دکتره دعوا کردم رفتم یه دکتر دیگه اونم فرستاد رفتم آزمایش آمینوسنتز دادم بعد شانزده روز جوابش اومد دخترم سالمه سالمه. الانم بیست ماهشه داره  کارتون میبینم لم داده به من کشمش و گردو میخوره🤭❤️❤️

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍