و دست بزن پیدا کرده دارم دیوونه میشم چکار کنم کم کم از یادش بره یه پسر ۱۰ساله هم دارم که مدام سربه سرش میذاره امشب اینقدر اذیتم کرد نیشکون از بازوی کوچیکه گرفتم و گریه کرد بخدا کلافه ام از دست بچه ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخی، واقعاً سخته! پسر دوسالهات که شیطون شده و مرتب توف میزنه، کاملاً طبیعیه، ولی وقتی برادر بزرگترش هم مدام اذیتش میکنه، اوضاع خیلی سختتر میشه. شاید بهتر باشه به جای تنبیه، باهاش صحبت کنی و بهش یاد بدی که این رفتارها درست نیست. سعی کن با بازیها یا فعالیتهای متفاوت، انرژیشون رو تخلیه کنی. یه وقتایی هم میتونی از برادر بزرگترش بخوای که بهش کمک کنه تا رفتارهای بهتری یاد بگیره. فقط یادت باشه که بچهها توی این سن خیلی کنجکاو و پرانرژی هستن، پس صبور باش و سعی کن با محبت و درک باهاشون برخورد کنی. مطمئن باش که این روزها هم میگذره!
وقتی کوچیکه تف میکنه بهش با قیافه جدی بگو این کار زشتیه
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)