2777
2789
عنوان

هیچ کس حس ششمی نیست همش دروغه

134 بازدید | 18 پست

بابا بس کنید دیگه 

همین امشب ادا حس ششمی ها رو درآوردم صدتا درخواست و ریپلای داشتم 

واقعا به این چیزا اعتقاد دارین یا سرگرمیه براتون؟

منم یبار الکی گفتم حس شیشمم تا ۴ روز برام نوتیفیکیشن میومد ازم سوالای چرت میپرسیدن انگار از اینده خب ...

وال از یک ساعت پیش تا الان سه تا تاپیک حس ششم دیدم و الکی گفتم همینجوری برام درخواست میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وال از یک ساعت پیش تا الان سه تا تاپیک حس ششم دیدم و الکی گفتم همینجوری برام درخواست میاد

جوابشونو نده اگه چیزیو اشتباه بگی مسئول اون قضیه تویی میان یقه تو میگیرن که چرا اشتباه گفتی🤣

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

[QUOTE=372077022]۰قطعا کسی سوال میپرسه دلش شکسته درد داره که اینحا پناه میاره ..دلتون میاد مسخرشون میکنید سرکار میزار ...[/QUOTEبالاخره باید با یه روشی این بساط مسخره حس ششم جمع شه 

همه حس ششمی ها دروغ میگن

میدونی با دروغ تون زندگی یه نفرو خراب میکنین..یه مشت ادم عقده ایی هستین...

دروغ؟ مثلا ما چی درباره زندگی طرف میدونیم که بیایم حدس بزنیم اون قضیه براش اوکی میشه یا نه؟ چه چیزایی میشنوم اینجا یجوری میگی انگار همه حس شیشمیا راسته😂😂

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

عزیزم برات آل یاسین خوندم امیدوارم به هرچی که میخوای برسی❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

@شنتیاجونم‍   سلام عزیزم ببخشید سوره ذاریات و شمس فقط برا رزق و روزیه ؟ سوره ی شمس برای شانس هم برات جواب داده ؟

میشه بمرسم سوره ی شمس معجزه ام کرده برات ؟🥺🌸

اتفاقاتی ک بعد شمس میفتاد در چ حدی بود؟

ببخشید گلم ممنون سوالام زیاد شد ممنون میشم همرو جواب بدی لطفا🙈🌸