2777
2789
عنوان

شوهرم سگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 115 پست
نه عزیزم به دلت بد راه نده ،شام خوردی خوابیدی ،کابوس دیدی

هیییی اخه ی اتفاقیم افتاده 😢😢

مادرشوهرم داره میمیره و از شوهرم ب عنوان اخرین خواستش خواسته ک منو طلاق بده تا بقول خودش مطمئن شع پسرش خوشبخته و باخیال راحت بمیره

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
فک نکنم پسربوده باشه قیافش دخترونه بودولی توخواب جنسیتشونفهمیدم انقدم باحال شیرمیخوردحس مادرانه بهم ...

کلا شیر دادن نشونه نعمت و خوش بختیه

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییی اخه ی اتفاقیم افتاده 😢😢 مادرشوهرم داره میمیره و از شوهرم ب عنوان اخرین خواستش خواسته ک منو ...

جان😱😱😱😵😵😵😵

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....
جان😱😱😱😵😵😵😵

باهاشون  قط رابطه کردم 

اینم دم مرگم ولم نمیکنه

چقدر جدی میگیرید خواب رو من از تنها خوابی که میترسم و خطرناکه اینه که ادم تو خواب لباس عروس بپوشه &n ...

مگه تعبیرش چیه؟؟؟

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....
چقدر جدی میگیرید خواب رو من از تنها خوابی که میترسم و خطرناکه اینه که ادم تو خواب لباس عروس بپوشه &n ...

وقتی همه خوابام تعبیر میشه ترسم داره

باهاشون  قط رابطه کردم  اینم دم مرگم ولم نمیکنه

یعنی امکان داره بحرفش کنه شوهرتون؟؟؟

لباس عروس برای دختر مجرد نشونه شادی اومدن تو خونس

برای خانم متاهل یعنی درد و مصیبت

یعنی امکان داره بحرفش کنه شوهرتون؟؟؟

بهش گفت ک طلاقش میدم تا دلخوش شه

شوهرم بی نهایتتتت عاشقمه ولی از دیروز تا حالا ک فهمیده یجوریه منم لهش گفتم اگه دوس داری طلاقم بدی بده منم کمکت میکنم اونم نیشختد زد 

هیییی اخه ی اتفاقیم افتاده 😢😢 مادرشوهرم داره میمیره و از شوهرم ب عنوان اخرین خواستش خواسته ک منو ...

واااااا چه زن خبیثی ،لابد شوهرتم به خاطر مامان جونش قبول کرده؟! 

رومینا ی سابق😎
واااااا چه زن خبیثی ،لابد شوهرتم به خاطر مامان جونش قبول کرده؟! 

مگع زندگی بچه بازیه قبول کنه

ما هیچ مشکلی نداریم تازشم ی دختر ۹ ماهه داریم