2777
2789
عنوان

شوهرم سگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 115 پست

😂😂😂😂😂خیلی جالب بود نظراتتون

خواب دیدم شوهرم سگ شده

بعد ک رومو برمیگردونم دوباره نگاش میکنم میبینم فقط کله سگه..کله قطع شده سگ ولی زنده اس.

من اون کله رو میذارم جلو ی سگ دیگه ک سالمه ک بکشتش ولی اون کله فرار میکنه 

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
این خواب بود که شما دیدی؟ 😁فیلم جن گیرم اینقد وحشتناک و هیجانی نیست جانم 😁

هوووف مردم از ترس

از صب تاحالا ذهنم درگیرشه

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب اخلاقش سگیه سر به سرش نذار ..غذا و چایی هم آماده باشه😤😤😤

امشب اماده باشه اصن خونه نیس😂😂

خوب بگو خواب دیدی. 🤣🤣🤣🤣 همچین با قیافه متعجب خوندم خودم از تعجب خودم خنده م گرفت

😂😂😂😂

لابد مث سگ با وفاست😶

وفاشو ابنطوری ترسناک باید نشون بده😂😂😂

اینم شانسه

مثلا یبار خواب دیدم اسمون خراب شد تو حیاط خونمون افتاد زمبن

ی هفته بعدش خالم ک بی نهایت بعش وابسته بودم مرد

یا یبار خواب دیدم دختر همسایمون تو جایگاه اتوبوس منتظره اون صندلی ایستگاه میشکنه و هرچی ادمه رو صندلی میمیرن

چند وقت بعد یکی از اقوام دورمون دخترش رف اردو تصادف میکنن همه افتضاح میشن

من بازدوشب قبل خواب دیدم بچه دارم وداره شیرمیخوره تعبیرشونمیدونین؟؟؟

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....
من بازدوشب قبل خواب دیدم بچه دارم وداره شیرمیخوره تعبیرشونمیدونین؟؟؟

مجردی یا متاهل؟بچه جنسیتش چی بود

توعقدم.یادم نیست توخواب معلوم نبودجنسیتش

شیردادن ب بچه دختر نشونه نعمت فراوونه

ولی پسر نشونه بدبختی و غم