2777
2789
هر چقدر میزنم جواب نمی‌ده فقط یه مدت خارشش متوقف میشه

عزمزمه کرم ثمین ۱۰ درصد بزن

مخصوص پوست های خشک و آسیب دیده است

فقط چون دستت الان متورم و قرمز اولش که میزنی یه کم میسوزه بعد خوب میشه

من خودم بعد ۳ سال دکتر رفتن و کورتون مصرف کردن آخرش با کرم ثمین خوب شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه کرمی میزنید من الان زدم سوزش گرفته

کرم خاصی نیست مرطوب کننده  است تا دستامو میشورم یا میخوام بیرون برم  سریع میزدم خوب شدن زمستونا هوا خشک و سرد میشه اینجوری میشه  تو معلومه خاروندی زخم شده طبیعتا میسوزه 

عزیزم شما پوست حساسی دارین نسبت به سرما،  خشکی هوا،  

باید همیشه پوست دستتون مرطوب نگهدارین 

واکثرا این پوست ها ب مایع ظرفشویی و شوینده واکنش نشون میدن،  حدامکان دستکش برای شستن ظرف ها استفاده کنید 

و الان ک زمستونه همیشه مرطوب کننده همراه آبرسان بدون عطر استفاده کنید (کرم های عطری باعث سوزش پوست میشه) 

و حتی بیرون هم می رین دستکش 

اگه مراعات نکنید تبدیل ب اگزما پوستی میشه و خیلی اذیت میشین

متاسفانه اگزما داری. از الان باید کنترل کنی اگه عامل حساسیتتو بشناسی بهتره. مثلا من مایع ظرف شویی و دست شویی اصلا دست نمیزنم دستام با صابون گیلیسیرینه میشورم تو حمام دستکش مشمایی دست میکنم میخوام لیف و شامپو بزنم.در ضمن اگزما دوره ای هست مدتی میاد دوباره میره. خارش اذیت کنندس اگه بری دکتر پماد ساختنی بر پایه کورتون میده خیلی کنترل میشع .،من به بدلیجات هم حساسم