2777
2789
عنوان

دختر جاری که سگ محل میکنه

492 بازدید | 22 پست

منو دختر جاریم تقریبا هم سنیم، من دوسال ازش بزرگترم. تو ی بیمارستانم کار میکنیم، درواقع من جدیدا رفتم محله کاره اون. به عیر از امشب کلا یک بار دیدمش که اصلا محل نداد و انگار غریبه ایم من بهش بیشتر محل دادمو سلام علیک کردم بعد دیدم سرد رفتار کرد از کار خودم پشیمون شدم 

امشب با ی دختره ایی دیگه شیفتم که از قضا دوسته دختر جاریمه(دختر جاریم بخشه دیگ شیفته-) دفعه اول ک اومد تو بخشو منو دید کاملا جا خورد منم باز مثه اسکولا گفتم سرت خلوت شد بیا اینطرف ی سر بزن (اونم گفت نه سرم شلوغه) 

دوباره الان باز به بهونه دیدنه دوستش اومد اصلاااا سمت من نیومد منم بهش محل ندادم، با دوستش رفتن تو اتاق و وقتی ک داشت میرفت عمدا بلند بهش گفت بیا ی سر اونطرف بهم بزن

چرا اینجوری میکنه؟! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور آدما خیلی حسودن توهم سگ محلش کن حتی سلامش نکن حقش همینه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

اینجور آدما خیلی حسودن توهم سگ محلش کن حتی سلامش نکن حقش همینه

من داشتم خونه میساخنم اون هنوز زمین نداشت، بعد هرچی منو میدید میگفت چقدر عقد موندی خونه ساختن ک کار نداره شش ماهه ساخته میشه 

خداشاهده الان شش ساله عقده