2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو دوران دوستی هی گیر میداد ب کوتاهیی مانتو واینا ولی ازبعدازدواج خداروسکر خوبه.

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

الان میخوام یک مانتو سفید واسه مهمونی و مجلسا بدوزم نمیزاره میگه مهمون کلا حق نداری بپوشی عروسی هم با چادر میری با چادر میای

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
الان میخوام یک مانتو سفید واسه مهمونی و مجلسا بدوزم نمیزاره میگه مهمون کلا حق نداری بپوشی عروسی هم ب ...

قبل ازدواج چي مي پوشيدي ظاهرت چه طوري بود

💕خدايا سپاس گذارم كه هستي💕👨‍👩‍👧‍👦

وابا منم شوهرم همینجوریه

ولی شوهرم خیلی سرش شلوغه صبح میره شب میاد فقط ناهار یه ساعت میاد خونه

منم اگه بخوام با دوستام برم جایی که هرجور دلم‌میخواد میپوشم ولی غیر اون همیشه رعایت میکنم..... توی اینچیزا خیلی با مرد لجبازی کنی نتیجه عکس میده

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

من شوهرم تعصبی نیست ولی فوق العاده غیرتیه روم منم هیچ مشکلی با این قضیه ندارم😌😍

چون باعث ازار و اذیتم نشده تاحالا

ممکنه یوقتایی بگه این لباس مناسب این مهمونی نیست منم حرفشو گوش کردم یکی دیگه پوشیدم

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝