2777
2789
عیبی نداذهذاگه بپرسم شوهرتون اهل کجاست؟

دو رگه کورد و عربه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

منننننن  

اگه راه حل دارین بدین بخدا

داره به مرز دیوونگی میرسیم از بس به شال و روسری و پوشش من گیر میده

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا یک گیرایی میده من الانم با حجابم ولی چادر رو دوست ندارم همه جا با مشین میرم بعصی وقتا از در ماش ...

منم همین جوری ام

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
این واسه سال 96 بود الان مانتویی شدم و گیرای همسرم خیلی کم شده خداروشکر 

😔خوبه خوش بحالت شوهرت مذهبی نیست زیاد؟

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
😔خوبه خوش بحالت شوهرت مذهبی نیست زیاد؟

نه ولی از خانوادش می‌ترسه وگرنه مذهبی نیس مامان و باباش خیلی رو مخ بودن خیلیییی دخالت میکردن بکنی جعمشون کردم اما کماکان باز هم دخالت میکنن

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
نه ولی از خانوادش می‌ترسه وگرنه مذهبی نیس مامان و باباش خیلی رو مخ بودن خیلیییی دخالت میکردن بکنی جع ...

عاهاخب پس همونه ک تونستی راضیش کنی ولی من خودش خیلی مذهبیه😔😔😔سخته میدونی انگارزیرمنگنه یک نفری

عاهاخب پس همونه ک تونستی راضیش کنی ولی من خودش خیلی مذهبیه😔😔😔سخته میدونی انگارزیرمنگنه یک نفری

عزیزم من خیلی سختی کشیدم تا مانتویی شدم خونه پدرمم محدود بودم خونه همسرم همینطور اما بچه دار که شدم و آروم آروم اعتماد همسرم بهم بیشتر شد و خودمم هی چادر می‌گذاشتم هی میگفتم یادم رفت بحث میکردیم دعوا میکردیم من بعدصبه اشکال مختلف دلشو بدست می‌آوردم و این شد که کم کم ول کرد 

عزیزم من خیلی سختی کشیدم تا مانتویی شدم خونه پدرمم محدود بودم خونه همسرم همینطور اما بچه دار که شدم ...

نمیگفت جداشی ازم؟به خاطرهمین چادر؟شوهرت خیلی مذهبه؟

نمیگفت جداشی ازم؟به خاطرهمین چادر؟شوهرت خیلی مذهبه؟

میگفت برو خونه بابات من اومدم خاستگاری تو چادری بودی ولی گفتم دوره زمونه عوض شده 

نه گفتم شوهرم مذهبی نیس خانوادشم خیلی تقریبا مذهبی نیستن ولی شوهرم و خانوده شوهرم مرد سالاریه و متعصب هستن  دیگه من بچه دومم که اوردم شوهرم کلا گیردادناش تموم شد البته الانم گیرای خاصش هست 

ولی تا وقتی بچه نداشتیم من خیلی باحجاب بودم جرات حرف زدن نداشتمبچه اولم که اوردم

اصلا یک گیرایی میده من الانم با حجابم ولی چادر رو دوست ندارم همه جا با مشین میرم بعصی وقتا از در ماش ...

سلام شوهرت الان چطوریه؟