2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بخواد گیر بده گیر میدم

که توام یقه اتو ببند 

چون با یقه بسته خفه میشه کلا سعی میکنه خفه بشه😁😁😁😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

این تعصب نیست

این سلب آزادی و اختیار و توهین به افکار و عقایده 

این یعنی مالک بودن 

به این نمیگن تعصبی یعنی یه مرد به خودش اجازه میده که زن رو جزو اموال خودش بدونه

یعنی چی خب هرکی حد و حدودشو میدونه و کم کم میفهمه طرف مقابلشم چی میخواد سعی میکنه باتوجه بخ خواسته های خودش رعایت کنه دیگه چه حقی داره شوهر اینطوری بخواد کنترل و محدودیت بزاره

اصلا یک گیرایی میده من الانم با حجابم ولی چادر رو دوست ندارم همه جا با مشین میرم بعصی وقتا از در ماشین تا در خونه مامانم میگه چادرتو سرت کن

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

شوهر من کلا دنبال دختر چادری بود ولی خوب وقتی باهم دوست شدیم معیاراش تغییر کرد الانم کاری نداره حتی دیگه بعضی جاهام میگه روسری سرت نکن ولی لباس کلا میگه بلند باشه اینش رو نتونستم تغییر بدم 😏

الان هفت سال از زندگی مشترکمون میگدره و با وجود دخترم خیلی.چادر سختمه اونم تو زمستون شوهرم گیر میده من اومدم خاستگاری تو چادری بودی چیزی هم نمیتونم بگم الان مقلا بهتر شده قبلا عروسی نمزاشت ارایش کنم یا لباس یقه باز بپوشم

رنگ تمام لباسو کفشام مشکی قهواه ای تیره سورمه ای  تازگیا یک مانتو چهار خونه دوختم تیرس بقلش چاک داره اونم میگه زشته نپوشی بیرون

یا جرات نمیکنم با کسی غیر از محارم حرف بزنم چه برسه شوخی کنم

من عشق میکنم نامزدم تعصبیه بخدا

درسته دراین حد نیست اما به جااینکه اذیت شم خودمو ناراحت کنم میزارم پای توجهش به خودم میگم دوسم داره ک براش مهمه و گیر میده بزار پای علاقت

باور نمیکنی خانوم دوستاش همه قرتی انچنانی اما من انقد رضایت خاطر نشون میدم میگن کاش جای تو بودیم😃برو حالشو ببر

خوشبحالتون بعضی از این اخلاقاش واقعا دارهاذیتم میکنه قبلا خیلی جوش زدم الان نمیخوام جوش بزنم ولی گیر میده لج هم بکنم بدتر میشه تازه منبهشمیگم یقتو ببند میبنده کلا لباساشو با نطر من میخره میگه من به حرفت گوش میدم تو هم گوش کن

الان میخوام یک مانتو سفید واسه مهمونی و مجلسا بدوزم نمیزاره میگه مهمون کلا حق نداری بپوشی عروسی هم ب ...

این چ تعصبیه😒گیرزیادی و الکی😒😒

منم شوهرم متعصبه

ولی مانتوروشنوکرم دارم تو مهمونی مختلطم میپوشم چادرم سرم هست

باهاش حرف بزن بگوبره  ببینه درسته این رفتارا چیه

😒😒😒

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

من هم تعصبیه هم غیرتی شدید منم گوش میدم از خداشونه تو خونه نگهمون داره هیچکیم‌نبینمون البته فرهنگ‌منطقشون اینجوری هست حالا شوهر من یکم شدیدتره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

جیگر اخه هر چیزی اندازه داره دیگه از حدش بگذره بی مزه میشه من یک سالی میشه چادر نپوشیدم باز دوباره الان گیر داده که بپوش

بدتر اینه که ننه و باباشم به من میگن چی بپوش چی نپوش یک بار بخاطر اینکه عروسی. اییم بدون حجاب جلو دوربین رقصیدم مادرشوهرم دعوای شدیدی درست کرد