2777
2789
عنوان

رنگ کاری

1093 بازدید | 35 پست

سلام گلها

ما می‌خواهیم چندتا از دیوارهای خونمون رو خودمون رنگ کنیم کسی بوده خودش اینکار رو کرده باشه؟چه نکاتی رو باید رعایت کنیم رنگمون تمیز دراد

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
خودتون مگه میخواین رنگ کنین؟😐

بله

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من هزار بار رنگ کردم‌ تازه کابینت های قدیمی خونه مارشوهرم رو رنگ یاسی زدم هرکی میاد کیف میکنه 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

ببین اصلا کار سختی نیست فقط حوصله میخواد و تمرکز.

کلیییییی هزینه هاتون پایین میاد . اصلا قابل مقایسه نیست. 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اره من هزار بار رنگ کردم‌ تازه کابینت های قدیمی خونه مارشوهرم رو رنگ یاسی زدم هرکی میاد کیف میکنه&nb ...

چه رنگی بگیر با چه قلمرویی چکار هایی کنم رنگ رو گچ میخوام بزنم

اره من هزار بار رنگ کردم‌ تازه کابینت های قدیمی خونه مارشوهرم رو رنگ یاسی زدم هرکی میاد کیف میکنه&nb ...

من میخام ناهارخوریمو رنگ سفیدکنم بلد نیستم چکار باید بکنم تو نت سرچ کردم خیلی دنگ وفنگ داشت منصرف شدم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چه رنگی بگیر با چه قلمرویی چکار هوایی کنم رنگ رو گچ میخوام بزنم

خوب . اول بدون که اگر اولین بار بخوای روی گچ زنگ بزنی یه کم زنگ بیشتر استفاده میشه چون گچ اصطلاحا تک رو میخوره . باید چند دست بزنی .

رنگ روغن یا رنگ پلاستیک ؟ روغن گرون تره اما قابل شست و شو  جلا داره.اما رنگ پلاستیک ارزون تره .کدوم ؟ بگو تا بگم

من میخام ناهارخوریمو رنگ سفیدکنم بلد نیستم چکار باید بکنم تو نت سرچ کردم خیلی دنگ وفنگ داشت منصرف شد ...

جنسش چیه چوب یا فلز ؟ 

وای من عاشق رنگ کاری ام بیار برات رنگ کنم 😁😁😁😁

جنسش چیه چوب یا فلز ؟  وای من عاشق رنگ کاری ام بیار برات رنگ کنم 😁😁😁😁

خخخخ آخ اگه میومدی😁

چوبه عزیزم من حوصله ام کمه کارای سخت در توانم نیست😥

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
خوب . اول بدون که اگر اولین بار بخوای روی گچ زنگ بزنی یه کم زنگ بیشتر استفاده میشه چون گچ اصطلاحا تک ...

پلاستیک به خاطر اینکه بوش کم باشه

خخخخ آخ اگه میومدی😁 چوبه عزیزم من حوصله ام کمه کارای سخت در توانم نیست😥

خوب باید حوصله کنی وگرنه نمیشه که😐

استارتر نوع رنگ انتخابی ( روغن یا پلاستیک) رو بگو تا بقیه ش رو بگم

عزیزم پلاستیک میخوام

استارتر نوع رنگ انتخابی ( روغن یا پلاستیک) رو بگو تا بقیه ش رو بگم

چه فرقی باهم دارن😐