2777
2789
عنوان

رنگ کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 35 پست
خواهر عجله نکن نوبتی از معلومات استاد استفاده میکنیم😄😄😄😄

😄😄😄😄

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

سفالینه جان منم راهنمایی کن. در خونمون چوبه چندسال پیش همسرم با رنگ روغن سفیدش کرد ولی بد شده رنگ رو به خودش گرفته و تمیز درنیومده. الان میخوام دوباره رنگ کنم. چی کار کنم یک دست و خوب دربیاد. میخوام شکلاتیش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگش قهوه ایه براقه انگار ولیز ناهار خوریم جدیده پارسال گرفتم حالا دلم میخاد سفیدش کنم😐

خوب این سخت میشه برای تازه کار.رنگ کردن سطح چوبی لیز خیلی قلق داره . سخت نیست ها . فقط قلق دارا و تجربه میخواد وگرنه ممکنه خراب بشه بعد بیای من رو فحش بدی😁😁😁 چون اون لیزی ، به خاطر لاک الکل و برای کننده ای هست که روش اسپری میکنن و توی یه شرایط خاص خشک میکنن تا هم جلا داشته باشه هم برق بزنه . رو همین حساب رنگ زدن روی اون سطح یه کم تجربه میخواد.فکر میکنی بتونی ؟ 😥 من میگم بی خیال شو. یا بده یه نجاری ( دقت کن. نجاری. نگعتم مبل سازی و اینا چون اونا خیلی الکی پول میگیرن)برات رنگ کنن پول کمی میگیرن . چون به هر حال رنگش رو که باید بخری. یه دستمزد کمی هم بهشون بدی رو به راه میکنن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خوب این سخت میشه برای تازه کار.رنگ کردن سطح چوبی لیز خیلی قلق داره . سخت نیست ها . فقط قلق دارا و تج ...

درست میگی ممنونم عزیزم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
سفالینه جان منم راهنمایی کن. در خونمون چوبه چندسال پیش همسرم با رنگ روغن سفیدش کرد ولی بد شده رنگ رو ...

عزیزم برای این رنگ رو به خودش گرفته که سطح چوبی، اول باید بتونه کاری کنی و استراکشی کنی بعد زنگ بزنی. وگرنه رنگ میره به خورد چوب همونطور که میگی.باید اول بتونه بکشین روی کار. خشک بشه. بعد سمباده نرم بکشین . سمباده ۲۲۰

بعد رنگ بزنین .اونم اول یه دست ، خشک بشه. باز دست دوم. روش هم باید لاک الکل بکشین

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))