2777
2789
عنوان

رنگ کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 35 پست
خوب باید حوصله کنی وگرنه نمیشه که😐

خونم آپارتمانیه تو تراس میشه رنگ کرد؟

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
پلاستیک به خاطر اینکه بوش کم باشه

خوب. رنگ بیشتر میبره عیب نداره ؟ و قابل شست و شو هم نیست. 

ببین رنگ پلاستیک رو توش باید آب بریزی، رنگ روغن تینر.

رنگ رو توی ظرف بزرگتر خالی میکنی که بتونی قشنگ هم بزنی. کم کم اب بهش اضافه میکنی و مدام هم می زنی. این قسمت کار مردانه است بیشتر و زور بازو میخواد . بگو همسرت هم بزنه حسابی.

اما نشونه اینکه غلظت رنگ درسته یانه، با قلمو یه گوشه دیوار بکش. نه باید زد موهای قلمو بیفته رو دیوار و نه باید شره کنه پایین . اگه رد موهای قلمو افتاد، یعنی غلیظه و هنوز باید آب بریزی . اگر شره کرد هم یعنی شل شده و آبش زیاده

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب. رنگ بیشتر میبره عیب نداره ؟ و قابل شست و شو هم نیست.  ببین رنگ پلاستیک رو توش باید آب بری ...

نه اشکال نداره میخوام بو نداشته باشه دخترم کوچیکه

با قلتک بزنم بهتر میشه؟

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

ادامه

قلمو بزرگ بخر. خود ابزار فروشی ها راهنمایی میکنن بگو برای دیوار میخوام .

اول یه دست سرسری بزن بذار خشک بشه . چون زیرش گچه . باز دوباره روش بزن و بذار خشک بشه .

دفعه سوم دیگه لک گیری و در واقع رو توش واقعی.

ببین راز زیر شدن  تک ، حرکت بالا پایین قلمو هست، نه رنگ زیاد زدن. 

کم کم دستت میاد . نوگ قلمو زو رنگ بزن و اون وقت بالا پایین بالا پایین....

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نه اشکال نداره میخوام بو نداشته باشه دخترم کوچیکه با قلتک بزنم بهتر میشه؟

با غلتک راحت تره. ولی گوشه های دیوار با غلتک سخته. یه قلمو کوچیک لازمه برا اونجا

با غلتک راحت تره. ولی گوشه های دیوار با غلتک سخته. یه قلمو کوچیک لازمه برا اونجا

آهان فهمیدم باشه حتما

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
آره بابا . من سفره میندازم وسط خونه روی اون رنگ میزنم 😂

😨وای وسط خونه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چه فرقی باهم دارن😐

گفتم برلش تو پست اول. رنگ روعن رو میشه شست ولی رنگ پلاستیک نه .اولی گرون تره دومی ارزون تر. اولی تینر میخواد دومی اب

😨وای وسط خونه

خوب من تراس ندارم خواهر چیکار کنم .

پنجره ها رو باز میکنم . البته من ریسکم بالاست و جراتم زیاد😎😁

خوب من تراس ندارم خواهر چیکار کنم . پنجره ها رو باز میکنم . البته من ریسکم بالاست و جراتم زیاد😎😁

خب بگو چجوری ناهارخوریمو رنگ بزنم

خواهر عجله نکن نوبتی از معلومات استاد استفاده میکنیم😄😄😄😄

روی چوبش رنگ داره یا نداره ؟ یعنی چوب خام هست ؟ یا قبلا رنگ شده ؟

رنگش مات هست یا براق و لیز؟

بذار میام الان اینجا وقت ناهاره. ریپلای کن که تاپیک رو گم نکنم. هروقت جواب دادم ریپلای میزنم که گم نکنی جواب رو .

فعلا 

روی چوبش رنگ داره یا نداره ؟ یعنی چوب خام هست ؟ یا قبلا رنگ شده ؟ رنگش مات هست یا براق و لیز؟

رنگش قهوه ایه براقه انگار ولیز ناهار خوریم جدیده پارسال گرفتم حالا دلم میخاد سفیدش کنم😐