2777
2789
عنوان

اگر شوهر شما بخواد ی مبلغ مثلا 800 میلیون بده ب پسرعموش

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 67 پست
سلام گلی جان مرسی از نظرتقطعا از پس انداز ما خبر نداره اما دیگ مطمئن هست این مقدار موجودهمنم مشکل دا ...

*بشم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلی جان مرسی از نظرتقطعا از پس انداز ما خبر نداره اما دیگ مطمئن هست این مقدار موجودهمنم مشکل دا ...

مراقب باش

خب دیگه طرف میدونه شما پول دارید و برنامهای براش ندارید

قرض اره ولی کمک من باشم ناراحت میشم اما پول خودشه

دقیقااااااااا تو همین حالتم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
همین طلا بخره پس انداز کنه واسه زندکیش کی میاد ۸۰۰قرض بده اونم تو این زمونه

آدم ساده زیاده

منم حس سواری دادن دارم

همه پولا رو شمش بگیر بذار صندوق امانت

لزومی هم نداره شوهرت بدونه تو چقدر پس انداز میکنی که روش حساب کنه

هر زن باید پس انداز مخفی داشته باشه.

رو شوهرت کار کن که وا نده

چجوری پس بده این مبلغو؟

دقیقااااااااا سوال منم هست

حالا حالاها پس داده نمیشه زمانی میشه ک هیچ ارزشی نداره

مراقب باشخب دیگه طرف میدونه شما پول دارید و برنامهای براش ندارید

ب شدت ب شدت اشوبم

حقیقتا جوری جرش میدم که دوخته نشه

ما اصلا در مورد پس انداز یا میزان دارایی و درآمدمون با کسی حرف نمیزنیم . و اگر بدونم همسرم از اعتمادم سوءاستفاده کرده هرگز بهش اعتماد نمیکنم . و در مورد ادامه ی زندگیمون تجدید نظر میکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اگر جاها برعکس بود پسرعمهه میکرد؟ بله

اگر تا به حال چنین حرگتی زده پسرعمهه؟ بله

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یاخداچطورمیخوادپس بده......عزیزم کاشکی یه حریم داشتین چرابایدازپس اندازتون خبرداشته باشه .....مایه ض ...

درسته منم حس سواری دادن دارم

ولی نمیخوام آدم بده باشم یا خودمو بندازم وسط بگم نده اما نمیدونمم چیکار کنم